Genç sporcu, adına düzenlenen sahte rapor mağduru oldu

Genç sporcu, adına düzenlenen sahte rapor mağduru oldu

25 yaşındaki bir gencin adını kullanarak 728 günlük rapor alan dolandırıcılar sahte raporla yüzlerce eczaneden binlerce liralık ilaç topladı. Bu kadarı da olmaz denilen olayı Şinasi Özyürek talihsiz bir telefon sonucunda öğrendi.

Çakı gibi bir boksör olan talihsiz genç kayıtlarda böbrek nakli ameliyatı geçirmiş ve hastanede yoğun bakımda tutulan ölü bir hasta olarak görülüyor.

Ankara’da bir üniversite hastanesi tarafından 25 yaşında ki genç boksör adına düzenlenmiş raporda ilginç detaylar var. Sapasağlam bir boksör olan genç ameliyat edilmiş gibi gösterilip üzerinden devlet dolandırıldı.

Üç doktorun onayının olduğu raporda 16 Aralık 2010 tarihinde geçirilmiş gösterilen böbrek nakli ameliyatı ve alması gereken ilaçlar sıralanmış. Asıl vurgunda bundan sonra başlamış. Şinasi Özyürek adına birileri eczanelere gidip 6 ay boyunca yüklü miktarda ilaç almış.

Bir yıl boyunca emek verip milli takım elemelerine hazırlanan genç adına yazılan sahte rapor burada da karşısına çıktı. Şinasi’nin başına gelenler en büyük hayalinde gerçekleştirmesini de engelledi. Geçen yıl Türkiye şampiyonasına katılamadı. Çünkü kayıtlarda böbrek nakli geçirdiği ve 728 gün boyunca raporlu olduğu yazıyordu.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile