Genç'ten Ziyaret Turu

Genç'ten Ziyaret Turu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç; Tekkeköy, Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs ve Atakum İlçe Belediye Başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.


İlk önce Yakakent’in yeni Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'ya misafir olan Başkan Genç, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Hüseyin Kıyma'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarı diledi. Genç daha sonra Yakakent Kaymakamı Veysel Osmanoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Genç'in ikinci durağı ise Alaçam ilçesi oldu. Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'ı makamında ziyaret eden Genç, Uyar'a yeni dönemde başarı diledi. Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'ın da misafiri olan Genç daha sonra 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun konuğu oldu. İkinci kez seçilen Topaloğlu'na yeni dönemde başarı dileğinde bulunan Genç, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci'yi de ziyaret etti. Genç son olarak AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek Başkan İrfan Kalaycı ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Tekkeköy'ün yeni Belediye Başkanı Hasan Togar'ı da ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Genç, Atakum'un çiçeği burnunda Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı da makamında ziyaret etti. Kaymakamlar ve Belediye Başkanları ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Samsun'un ancak birlik-beraberlik içerisinde gelişebileceğine işaret eden Başkan Osman Genç de, "Biz Canik'te 10 yıldır örnek bir belediyecilik sergiliyoruz. İnşallah Samsun'un 17 ilçesine AK belediyecilik damgasını vuracaktır. Biz bilgi ve tecrübemizle yeni seçilen başkanlarımızın yanındayız" dedi.

Başkan Genç, ziyaretlerinin sonunda Kaymakam ve Belediye Başkanlarına seramik işlemeli Osmanlı Kaftanı hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile