Genç Türkiye Formu Gaziantep'te Düzenlenecek

Genç Türkiye Formu Gaziantep'te Düzenlenecek

Türkiye Gençlik STK’lari Platformu (TGSP) tarafindan düzenlenen Genç Türkiye Forumu-9 Gençlerin Gönüllülük Algisi konusu ile Necmettin Bilal Erdogan, Doç. Dr. Safa Koçoglu ve Dr. Enes Eminoglu’nun katilimi ile 29-30 Haziran 2024 tarihinde Gaziantep’te gerçeklestirilecek.

Necmettin Bilal Erdogan, Enes Eminoglu ve Safa Koçoglu’nun katilim saglayacagi “Gençlerin Gönüllülük Algisi” konusu ile yapilan saha arastirmasi ile belirlenen gündem maddeleri programa katilim saglayan gençlerle çalistay formatinda ele alinarak sorun tespit, sorun analiz ve çözüm önerileri seklinde üç asamali olarak incelenecek.

Türkiye’nin yedi bölgesinde hayata geçirilen Genç Türkiye Forumu’nun devam etkinligi olan GTF - 9’a Güneydogu Anadolu bölgesinde yer alan; Adiyaman, Batman, Diyarbakir, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Sanliurfa ve Sirnak (Kahramanmaras ek kontenjan) illerinden 18-30 yas araliginda bulunan 300 gencin katilimi öngörülmekte. Çalistay sonrasi elde edilen sorun ve çözüm önerileri 30 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek olan genel müzakere oturumunda degerlendirilecek.

Emre Koç’un moderatörlügünde Necmettin Bilal Erdogan, Gençlik ve Spor Bakan yardimcilarimiz Sayin Enes Eminoglu ve Sayin Safa Koçoglu’nun katilimi ile gençlerin sesinin yetkili kisilere birincil agizdan aktarilacagi genel müzakere oturumu gerçeklestirilecek. “Genç Türkiye Formu” programinin dokuzuncusu, 29 - 30 Haziran 2024 tarihinde Gaziantep’te gerçeklestirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile