Genç Yetenek Mertcan Göz Doldurdu

Genç Yetenek Mertcan Göz Doldurdu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Beşiktaş A2 takımının gözde oyuncusu Mertcan Demirer'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Takım ile birlikte 4 gündür idmanlara çıkan Mertcan’ın hırsı ise dikkat çekiyor. Teknik heyet, orta saha ve forvet arayışlarında Mertcan ile orta sahasını garantiye alırken, forvet arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Nazilli Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık’ın yakından ilgilendiği transferde futbolcu ile sözleşme imzalandığı belirtilirken, Beşiktaş Spor Kulübünün imzasının beklendiği öğrenildi. Hırslı ve etkili oyunu ile teknik heyet ve yönetimin beğenisini kazanan 19 yaşındaki genç oyuncu ilk 11 için mücadele ediyorum imajı veriyor.

Orta saha sorununu çözdüklerini ifade eden Kulüp Menajeri Orhan İbiş, “Sezon öncesi hazırlıklarımızda transfer çalışmalarımızda sona geldik. Orta saha eksiğimizi genç yetenek Mertcan ile çözeceğimizden eminiz. Kendisinin kamplarda ve A2 takımında ortaya koyduğu performans çok etkileyici. İnşallah Nazilli’de de bu başarısını taçlandırarak A takıma ulaşacak. Takımımız kadrosunda şuanda sadece Forvet hattına bir takviye yapacağız. Bu konuda da çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Birkaç futbolcu arkadaşlarımızla görüşmelerimiz olumlu sürüyor, bu konuda da en kısa sürede imza atacağız. Öte yandan kulübümüz oyuncularından Fatih Üge’yi de 3.Lig takımlarından Erzincan Refahiyespor’a kiraladık. Kendisine yeni takımında başarılar diliyoruz” dedi.

MERTCAN DEMİRER KİMDİR?
14 Mart 1993 Kadıköy doğumlu olan Mertcan Demirer, 2005 yılında henüz 12 yaşında iken Üsküdar İcadiye spor’da futbol hayatına başladı.

2006 yılında Beşiktaş’a transfer olan genç yetenek Mertcan, 2011 yılında ise Beşiktaş Spor Kulübünde kendisini profesyonel yapan imzayı attı. 1 Süper Lig karşılaşmasına çıkan Mertcan Demirer, A2 Liginde 48 maçta 1 gol, Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Liginde 16 maçta 5 gol, Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Türkiye Finalleri’nde 4 maç, DSGL’de 23 maçta 2 gol atarken U-17 Milli forması ile ise 2 özel maça çıkma başarısı gösterdi. 2012-2013 sezon öncesi A takım kampında fırtınalar estiren Mertcan Demirer’in bu yıl siyah-beyazlı Nazilli Belediye ekibindeki performansı ile 2.Lig’de önemli işlere imza atacağına inanılıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile