Gençler Avrupa Günü'nü Etkinliklerle Kutladi

Gençler Avrupa Günü'nü Etkinliklerle Kutladi

Eskisehir AB Bilgi Merkezi, “Avrupa Günü Gençlik Bulusmalari” çerçevesinde üniversite ögrencileri için hem egitici ve ögretici etkinlikler düzenledi hem de eglendirici aktiviteler gerçeklestirdi.

Eskisehir AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü dolayisi ile gençlerle bir araya geldi. Avrupa Birligi Türkiye Delegasyonu’nun destegi ile yapilan etkinlikte, üniversite ögrencileri katilimci olarak yer aldi. Gün boyu gerçeklesen programda AB gençlik projeleri, egitim firsatlari ve gönüllü hizmetleri basliklari hakkinda söylesiler gerçeklestirildi.

Gün boyunca söylesi ve oturumlar gerçeklestirildi

Söylesilerde; Türkiye Ulusal Ajansi Gençlik Hareketlilik Koordinatörü ve Eurodesk Türkiye Ulusal Koordinatörü Emirhan Aslan ile Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Avrupa Dayanisma Program Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Cafer Yildirim konusmaci olarak yer aldi. Programda ayrica Türk ve yabanci ögrencilerinin katilimlariyla Genç Akademi Dernegi Eurodesk Temas Noktasi Serdar Koçar, Avrupa Birligi ülkelerindeki egitim ve gönüllülük projelerine dair deneyimlerini paylasti. Açik havada yapilan etkinlige yogun ilgi gösteren gençler; panel ve söylesi aralarinda ata binerek, çesitli oyunlar oynayarak ve müzik aktiviteleri gerçeklestirerek keyifli vakit geçirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile