Gençler ayaklandı!

Üç haftadır galibiyete hasret kalan Gençlerbirliği, Manisaspor'u 2-0'lık net bir skorla geçti.14. da...


Üç haftadır galibiyete hasret kalan Gençlerbirliği, Manisaspor'u 2-0'lık net bir skorla geçti.
14. dakikada Harbuzi'nin uzun pasıyla defansın arkasında topla buluşan Zec sert vurdu, kaleci İlker meşin yuvarlağı kontrol etti.
34. dakikada Orhan sağdan ceza alanına girdi, topu arka direkteki Serkan'a çıkardı. Bu futbolcunun bekletmeden yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.
43. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Harbuzi'nin sol kanattan uzak direğe yaptığı plase vuruşta kaleci İlker son anda topu kornere çeldi.
53. dakikada Hurşut'ın pasıyla ceza alanının yaklaşık 25 metre önünde topla buluşan Zec, mükemmel bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

HAKEMLER: Süleyman Abay, Süleyman Özay, Serhan Malkoç
G.BİRLİĞİ: Serdar (6)-Orhan (7), Aykut (7), Kulusic (6), Murat (6)-Hurşut (6)(Billy Mehmet Dk. 82), Cem Can (6), Jedinak (6), Serkan (6)(Tambwe Dk. 73)-Harbuzi (6) (Oktay Dk. 62 (5), Zec (7)       
MANİSA: İlker (5) - Ömer (5), Dixon (4), Burak (5), Eren (5) - Isaac (4) (Kahe Dk. 57 (5), Yiğit (5), Mehmet (5)(Semavi Dk. 66 (4), Simpson (5) - Murat (5), Makukula (5)(Dica Dk. 66 (5)
GOLLER: Serkan (Dk. 34), Zec (Dk. 53)  
SARI KARTLAR: Jedinak, Hurşut, Oktay, Billy Mehmet (G.Birliği), Simpson,Eren, Ömer Aysan (Manisaspor)     


'Takım oturuyor'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, takımdan çok memnun olduğunu söyledi. Alman hoca, "Yavaş yavaş birşeyler oturuyor. Maçtan önce Manisaspor'u iyi analiz ettik. İyi analiz ettiğimizi de sahada gördük. Aynı azimle devam edeceğiz" diye konuştu.
Hafta boyunca iyi çalıştıklarını anlatan Zumdick, "Öncelikle oyuncularla tek tek görüşmeler yaptık. Önemli ve iyi bir takım olduğumuzu futbolcularla tartıştık. Bunun dışında özel bir şey olmadı. Türkiye Kupası'nda da zor bir grupta yer alıyoruz, ancak bizi daha çok Süper Lig ilgilendiriyor. Ona konsantre olacağız" dedi.
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maçla ilgili fazla konuşmaya gerek olmadığını belirterek, "Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı" ifadesini kullandı.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile