Gençler, Genç Kahraman Mehmet Kamil'i Andilar

Gençler, Genç Kahraman Mehmet Kamil'i Andilar

Sehitkamil Belediyesi tarafindan Sehit Kamil’i Anma Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Geleneksel Spor Etkinliklerinde farkli branslarda dereceye giren 201 sporcu ögrenciye, ödüllerini düzenlenen törende Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu takdim etti.

Sehit Kamil, vefatinin 103. yilinda düzenlenen etkinliklerle aniliyor. Geleneksel hale gelen ve bu yil da akil ve zeka oyunlari, badminton ve yüzme branslarinda yüzlerce sporcunun katilimiyla gerçeklestirilen organizasyonlarda dereceye giren sporcular, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari Sube Müdürü Burak Anlatici, federasyonlarin brans il temsilcileri ve okul idarecilerinin katilimiyla gerçeklestirilen programda ödül alan sporcular, mutluluklarini kendilerini yalniz birakmayan velileriyle paylastilar.

“Gelecege ümitle bakiyoruz”

Ödül töreninde katilimcilara seslenen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Annesini, 21 Ocak 1920’de Fransiz askerlerinin tacizinden korumak isterken 14 yasinda süngülenerek sehit edilen Sehit Kamil’i vefatinin 103. yilinda rahmet ve minnetle aniyoruz. Geçmisimizden ders çikartip gelecegimize ümitle bakmamiz lazim. Bundan 100 yil önce bu topraklari bize vatan kilmak adina canlarini seve seve feda eden ecdadimiza yakisir sekilde gençlerimiz, bu yüzyilda bilimsel, sportif, kültürel, etkinliklerde büyük basarilara imza atiyorlar. Çocuklarimizin ve gençlerimizin bu alanlarda daha da ilerlemesi için çalismalarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz. Sehitkamil Belediyesi olarak amacimiz, ihtisaslasmaya gittigimiz branslarda gerçeklestirilen faaliyetlerde en iyi sonuçlari elde edebilmek. Düzenledigimiz turnuvalara katilan ve dereceye giren tüm sporcularimizi yürekten kutluyorum. Organizasyonlarda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile