Gençler Istiklal Caddesi'ndeki Terör Saldirisinda Hayatini Kaybedenleri Andi

Gençler Istiklal Caddesi'ndeki Terör Saldirisinda Hayatini Kaybedenleri Andi

Taksim Istiklal Caddesi’ndeki terör saldirisinda hayatini kaybedenler, AK Parti Istanbul Gençlik Kollari tarafindan düzenlenen yürüyüsle anildi. Istanbul’un dört bir yanindan Taksim’e gelen gençler, “Sehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlari atti.

Megakentin en islek caddelerinden olan Istiklal Caddesi’nde düzenlenen terör saldirisinda 6 kisi hayatini kaybetmis, 81 kisi de yaralanmisti. Bombali saldirinin ardindan olayin yasandigi alana kurulan platforma ziyaretler sürerken, AK Parti Istanbul Gençlik Kollari da Istiklal Caddesi’nde sehitleri anma yürüyüsü düzenledi.

Sehrin 39 ilçesinden Taksim’e gelen yüzlerce genç, sabah namazi sonrasinda Istiklal Caddesi’nde toplandi. “AK Genç Istanbul sehitlerini unutmadi” yazili pankartla olayin yasandigi alana yürüyen gençler, sehitleri anma platformuna karanfil birakti. Gençler “Sehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratlariyla ve tekbir getirerek yürüdü. Istanbul’da 1 Gençlik adiyla bir araya gelen gençler, sehitleri dualarla yad etti.

“Terörü ve destekçilerini lanetliyoruz “

Sehitleri anma programinda konusan AK Parti Istanbul Gençlik Kollari Baskani Muhammed Cem Çekerek, “Bugün burada terör örgütü PKK tarafindan Istiklal Caddesi’nde gerçeklestirilen kallesçe eylemde sehit olan vatandaslarimizi dualarla yad etmek için toplandik. Bir kez daha sehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Türkiye’nin AK Gençleri, Recep Tayyip Erdogan’in en genç yol arkadaslari olarak hiçbir terör örgütünden korkmadigimizi, sokaklarimizi ve meydanlarimizi bos birakmayacagimizi, yilmayacagimizi, diklenmeden dik duracagimizi ifade etmek için Taksim’deyiz. Biz devletimize ve hükümetimize güveniyoruz. Biz Türkiye’nin aydinlik yüzü ve gelecegi olan gençler olarak bu saldiriyi gerçeklestiren terör örgütünü, onu destekleyen herkesi ve her düsünceyi lanetliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile