Gençlerbirliği, Beşiktaş maçına çiftetelli yaparak hazırlanıyor

Morallerin yüksek olduğu başkent ekibinde Beşiktaş maçı hazırlıkları neşeli geçerken, oyuncular antrenman sırasında ceza olarak çiftetelli oynuyor.

Morallerin yüksek olduğu başkent ekibinde Beşiktaş maçı hazırlıkları neşeli geçerken, oyuncular antrenman sırasında ceza olarak çiftetelli oynuyor.

Spor Toto Süper Lig 12. Haftası'nda Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürüyor. Son haftalarda ki çıkışını Beşiktaş maçında da devam ettirmek isteyen başkent ekibi düşüşte olan rakibini İstanbul'a eli boş göndermek istiyor. Morallerin yüksek olduğu kırmızı-siyahlı ekipte akşam yapılan antrenmanda çiftetelli rüzgârı esti.

Teknik Direktör Rafl Zumdick yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Koordinasyon çalışmasında oyuncular çalan düdükle harekete başlarken daha sonraki düdük ile birlikte belirli guruplara ayrılırken herhangi bir grupta yer alamayan oyuncu ise çiftetelli cezası ile cezalandırıldı.

Özellikle Serkan Çalık bu konuda ki hünerlerini sergilerken Kongolu Patiyo ise çiftetelli yerine kendi ülkesinin dansını sergiledi. Neşili antrenman 5'e 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan günün tek idmanına sakatlıkları süren Stewart, Zec, Harbuzi, Aykut, Mustafa ve Jurri katılmazken, kırmızı-siyahlı ekip yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayarak İlhan Cavcav Tesisleri'nde kampa girecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile