Gençlerbirliği yeni transfer Curri'yle 3 yıllık anlaşma imzaladı

Gençlerbirliği transfer listesinde yer alan ve daha önce anlaşma sağladığı Debatik Curri'yle 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Te

  Gençlerbirliği transfer listesinde yer alan ve daha önce anlaşma sağladığı Debatik Curri ' yle 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı . Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri ' deki imza törenine kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz , kulüp müdürü Zafer Önder İpek ve basın mensupları katıldı .

Arnavut oyuncunun sözleşme töreninde konuşan basın sözcüsü Akyüz , Ukrayna ' nın Vorksla Poltava takımından transfer edilen 26 yaşındaki milli stoper Debatik Curri ' yle 3 yıllığına anlaştıklarını belirterek , " Gençlerbirliği için transfer bitmez . 12 ay 24 saat çalışmalarımızı yapıyoruz . Takımımızın bu sezon daha üst seviyede mücadele edebilmesi için yabancı konusunda uzun süren bir çalışma yaptık . Bize faydalı olacağına inanacağımız ülkelerinde isim yapmış oyuncuları transfer ediyoruz . Curri ' nin adını uzun süredir duyuyorsunuz . Sonunda Curri ile resmi sözleşme imzalıyoruz . Gençlerbirliği ' nde başarılı olacağına ve uzun yıllar forma giyeceğine inanıyoruz . Curri , ile transferin büyük bölümünü tamamlamış olduk . Ama dediğim gibi Gençlerbirliği ' nde transfer sona ermez . Gerekirse yeni oyuncular da alabiliriz . ' ' diye konuştu .

29 kez Arnavutluk Milli Takımı ' nın da formasını giyen Curri , " Çok mutluyum . Burada başarılı olacağıma inanıyorum . Gençlerbirliği gibi bir kulübe geldiğim için mutluyum . Defansın ortasında ve solunda görev yapabiliyorum . Gençlerbirliği ' nin başarısı için elimden geleni yapacağım . " dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile