Gençlere Özel Laptoplarda Yüzde 10 Indirim Firsati

Gençlere Özel Laptoplarda Yüzde 10 Indirim Firsati

Oyun tutkunlari ve profesyoneller için özel olarak tasarlanan Excalibur, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na özel indirim firsatini duyurdu. Oyun tutkunlarina özel firsatlar sunan Excalibur, 31 Mayis 2024 tarihine kadar kendi internet sitesinde geçerli olmak üzere tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarinda yüzde 10 indirim firsati sunuyor.

Günümüzde güç ve performans, hem oyuncularin hem de profesyonellerin aradigi baslica özellikler haline geldi. Oyun tutkunlarinin ve profesyonellerin tüm ihtiyaçlarina yanit vermesi için özel tasarlanan Excalibur dizüstü bilgisayarlari güç ve yüksek performansi bir arada sunuyor. En yeni nesil islemciler ve gelismis grafik kartlariyla donatilan Excalibur dizüstü bilgisayarlar, birbirinden farkli sundugu konfigürasyon seçenekleriyle kullanicilar tarafindan özellestirilebiliyor. Güç ve performansa, trend tasarimlarla ulasma hayali kuran birçok kullanicinin tercihi olan Excalibur, gençlere ithaf ettigi “Gelecegin Gücü Sende” kampanyasi ile herkesin dikkatini çekecek. 31 Mayis 2024 tarihine kadar sürecek kampanya, casper.com.tr’de geçerli olmak üzere tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarda yüzde 10 indirim firsati sunuyor.

“Yüzde 100 sRGB ekran skalasi detaylarina sahip”

Hem oyuncular hem de profesyonel kullanimlar için üstün performans saglayan Excalibur G911, standartlarin disinda 16” 16:10 çerçeve yapisina sahip bir ekran barindiriyor. Excalibur G911, 240 Hz yenileme hizi ile en zorlu oyunlarda dahi yüksek FPS degeriyle oyun tutkunlarina oyun deneyiminin hazzini sonuna kadar yasatiyor. Wide-QHD Panel, 2560x1440 yüksek çözünürlügü ve 500 NIT yüzde 100 sRGB ekran skalasi detaylarina sahip G911 ile oyunlarda daha gerçekçi görüntüler elde edebiliyor.

Sicak havanin tahliyesi ve soguk havanin içeriye alinmasini çok daha hizli ve kolay

Kullanicilarin bilgisayarlardaki en temel tercihlerinin basinda performans ve tasarim geliyor. Yüksek grafik performansi ve metal gövde yapisiyla fark olusturan Excalibur G870, gücünü 13. Nesil Intel i5 ve i7 islemciden aliyor. Hem güçlü bir bilgisayar isteyen hem de estetikten taviz vermek istemeyen kullanicilara hitap eden Excalibur G870, 89 adet fan biçagi ve dakikada 5 bin 400 RPM degerindeki 2 adet akilli turbo fani ile gücünü üstün sogutma yapisi ile destekliyor. Isinmalari minimuma indiren bu ikiz fanli yapisi sayesinde, sicak havanin tahliyesini ve soguk havanin içeriye alinmasini çok daha hizli ve kolay sekilde gerçeklestiriyor.

5,5 mm incelikteki ekran çerçevesi ve 23 mm incelikteki sik metal kasa tasarimina sahip olan Excalibur G770, 15.6" büyük ekran boyutuna ragmen ergonomik kompakt kullanim sunuyor. 144HZ 15.6” FULL HD IPS ekran ile ultra hizli senkronizasyon saglayan G770, 250 NIT ekran parlakligi, anti-glare teknolojisine de sahip. 12. Nesil islemcilerle 120W adaptörler yerine 150W adaptörlerin kullanildigi G770’te kullanicilar, daha yüksek FPS degerlerine ulasarak rakiplerinden bir adim önde oluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile