Gençlere Tarimsal Faaliyet Destegi

Gençlere Tarimsal Faaliyet Destegi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (ETSO) koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Erzurum Genç Girisimciler Kurulu (GGK) Icra Komitesi, Mayis ayi olagan toplantisini Ismail Suci baskanliginda gerçeklestirdi.

ETSO’da düzenlenen Il GGK Icra Komitesi toplantisinda ilk olarak, yazilim ve bilisim sistemleri sektöründe ortak is kuran Icra Kurulu Üyeleri; Onur Külekçi ve Taha Topalli ortaklik protokolü imzalayip, kutlama pastasi kestiler. GGK Icra Kurulu Baskani Ismail Suci, her iki kurul üyesini de tebrik ederek basari dileginde bulundu. Toplantida daha sonra üniversite ögrencilerine tarim yapmalari ve elde ettikleri ürünleri satmalari konusunda destek saglamak amaciyla Gençlik Spor Il Müdürlügüyle protokol yapilmasi karari alindi.

Ayrica, ‘Ürün Güvenligi’ konusunda Tarim ve Orman Il Müdürlügü isbirligiyle bir egitim semineri düzenlemesi ve yine Amerika’da is kurma, ihracat ve Green Kart konularinda IIBF Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ensar Agirman’in egitim vermesi kararlastirildi. Toplantida, KOSGEB, ERASMUS VE COSME proje gelistirme egitimlerine katilmak üzere Icra Kurulu üyesi Mervan Çavus ve Yusuf Temel görevlendirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile