Gençlerin Falezlerde Tehlikeli Manzara Keyfi

Gençlerin Falezlerde Tehlikeli Manzara Keyfi

Kurban Bayrami nedeniyle Antalya sahillerinde yogunluk yasanirken, adrenalin tutkunu gençlerin 40 metrelik falezlerin uç noktasinda ki tehlikeli manzara keyfi görenlerin yürekleri hoplatti.

Okullarin kapanmasi ile Kurban Bayrami’nin ayni döneme denk gelmesi nedeniyle yabanci turistler kadar yerli turistin de ilgi odagi Antalya oldu. Nem nedeniyle hissedilen hava sicakliginin 35 derece, deniz suyu sicakliginin ise 28 derece olarak ölçüldügü Antalya’da Kurban Bayrami’nin 3’üncü günü de Konyaalti Sahili’nde yogunluk olustu. Yerli ve Yabanci turistlerin akin ettigi Konyaalti Sahili’nde kimi tatilciler güneslenmeyi tercih ederken kimileri ise denize girerek aileleri ile keyifli dakikalar geçirdi.

Falezlerde tehlikeli keyif

Tatili firsat bilerek Konyaalti sahiline gelen gençler ise yaklasik 40 metrelik falezlerin üzerinden manzaranin keyfini çikardi. Falezlerin en uç noktasinda gençlerin Antalya manzarasina karsi keyfi sahilde denize giren ve güneslenen vatandaslarin yüreklerini agzina getirdi. Adeta ölüme meydan okurcasina denize atlayislarin yapildigi noktada gençler gençler ise uzun süre denize baktiktan sonra atlamaktan vazgeçerek sahile döndü. Hemen hemen her gün tekrarlanan bu tehlikeli manzara, sahilde bulunan vatandaslari korkutuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile