Gençlik Festivalinde Gönüllerince Eglendiler

Gençlik Festivalinde Gönüllerince Eglendiler

Atatürk Üniversitesi Gençlik Festivali 2024 programlari çerçevesinde Oltu Gençlik Merkezi, Uygulamali Bilimler Fakültesi ile Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi ögrencilerine çesitli etkinlikler düzenledi.

Atatürk Üniversitesi, Oltu Kaymakamligi, Oltu Belediyesi ve Oltu Gençlik Merkezi’nin ortaklasa düzenledigi gençlik festivalinde ögrenciler doyasiya eglendi. Gençlik Festivali etkinliginin açilisinda Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cavit Yesilyurt ile Oltu Uygulamali Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. M. Dursun Kaya birer konusma yapti.

Festivalde ögrenciler; çuval yarismasi, halat çekmesi, penalti atislari, ok atislari ve ebru çalismalari yapti. Zaman zaman ortaya hem güldüren hem de heyecanlandiran anlar çikti. Oltu Gençlik Merkezi müzik ögretmenleri tarafindan seslendirilen sarki ve türkülerle halay çeken gençler, yorucu geçen bir dönemin stresini atti. Oltu Gençlik Merkezi Müdürü Tuncay Yildirim, "Gençlik Haftasi kapsaminda 2024 yili içerisinde ilk faaliyetimizi üniversitemizde gerçeklestirdik. Programlarimizla ilçemize Türkiye’nin dört bir yanindan gelen üniversite ögrencilerimize hafta içerisinde çesitli etkinlik ve faaliyetler sunacagiz. Üniversitemiz, Kaymakamligimiz, Oltu Belediyesi, Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü olarak genis kapsamli olarak bir faaliyet gerçeklestirdik. ATA ÜNI Genç Fest olarak bu ilk festivalimiz oldu. Bu etkinliklerimizi geleneksel hale getirerek bölgemizdeki gençligin kendilerini daha degerli hissedecekleri alanlar olusturmak, zamanlarinin kalitesini artirmak istiyoruz. Bu anlamda bize yardimci olan ve destek olan herkese çok tesekkür ederim" dedi.

Festivale; Narman Kaymakami-Oltu Kaymakam vekili Aziz Oguz Alemdaroglu, Oltu Belediye Baskani Adem Çelebi, Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cavit Yesilyurt, Atatürk Üniversitesi Oltu Uygulamali Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. M. Dursun Kaya, Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fikret Dogru, Oltu Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Bektas, Oltu Gençlik Merkezi Müdürü Tuncay Yildirim, AK Parti Oltu Ilçe Baskani Bugra Oguz Yavuz, davetliler, gençler ve ilçe halki katildi.

Gençlik festivalinde Oltu Belediyesi tarafindan gençlere hamburger ve çay ikrami yapildi. Etkinlik boyunca yapilan yarismalarda basari olanlara ise çesitli ödül ve hediyeler verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile