Gençlik Haftasi Basladi

Gençlik Haftasi Basladi

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi Kutlamalari çelenk sunumu ile basladi. Erzurum GSIM Müdürü Levent Çakmur, “19 Mayis Gençlik Haftasi festivalinin coskusunu hep birlikte yasayacagiz ve 19 Mayis’ta taçlandiracagiz” dedi.

15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Gençlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Havuzbasi’nda bulunan Atatürk Aniti’nda tören düzenlendi.

Saygi durusu ve Istiklal marsinin okundugu törende Atatürk Anitina çelenk koyan Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Levent Çakmur, programda yaptigi konusmada gelecegin ve Cumhuriyetimizin emanetçisi gençlerle, 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami coskusunu yasamak ve gençlerle birlikte çesitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapilacagini belirtti.

35 farkli etkinlikle 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi Kutlamalarini gerçeklestireceklerinin altini çizen Çakmur, “19 Mayis Gençlik Haftasi festivalinin coskusunu hep birlikte yasayacagiz ve 19 Mayis’ta taçlandiracagiz” dedi.

Bu arada Havuzbasi’ndaki Atatürk Anitina Çelenk sunma törenine Gençlik ve Spor Il Müdürü Levent Çakmur, kurum müdürleri, GSIM Hizmet, Ilçe ve Sube Müdürleri ile çok sayida davetli katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile