Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'dan Açıklama

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, sporun her kesime yayılmasını hedefleyerek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Süleyman Arısoy, 68 Aksaray Belediye Spor Kulüp Başkanı Murat Koç ile birlikte Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı makamında ziyaret etti.

Palta ve Arısoy, 2013 yılında şehrin çeşitli bölgelerine yapılacak yatırımlarla ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Yaptıkları spor ve çocuk oyun alanları ile vatandaşların spor yapması ve çocukların rahatça oyun oynayıp fiziksel gelişimlerini sağlamalarını hedeflediklerini vurgulayan Palta, ''İnşallah önümüzdeki yıl da bu tür yatırımlarımız devam edecek. Sporun tabana yayılmasında sizlerin de yapmış olduğu uygulamalar bizi memnun ediyor. Bu konuda aynı hizmet anlayışı içinde bulunmamız bizi daha iyi noktalara getirecektir'' diye konuştu.

Arısoy, Belediye'nin yaptığı çalışmalar nedeniyle Palta'ya teşekkür ederek, ''İl Müdürlüğümüz olarak sporun her kesime yayılmasını hedefleyerek çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da gördüğümüz ilgi gösteriyor ki Aksaray, spor ve insana değer veriyor. Sizlerin de bu anlamda yapmış olduğunuz çalışmalar bize destek verme noktasında bizleri mutlu ediyor. İleriki zamanlarda da desteklerinizi bekliyor ve tekrar teşekkür ediyorum'' dedi.

Muhabir: Ersin Altınsoy

Yayıncı: Murat Aslan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile