Gençlik Kumpanyası İlgi Gördü

Gençlik Kumpanyası İlgi Gördü

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Toplum Gönüllüleri Vakfı, Kırıkkale Gençlik Meclisi işbirliği ile gençlik hizmetleri ve gençlik hakları konusunda farkındalık uyandırmak amacı ile Abdullah Gül Parkında düzenlediği "Gençlik Kumpanyası" ilgi gördü

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Toplum Gönüllüleri Vakfı, Kırıkkale Gençlik Meclisi işbirliği ile gençlik hizmetleri ve gençlik hakları konusunda farkındalık uyandırmak amacı ile Abdullah Gül Parkında düzenlediği "Gençlik Kumpanyası" ilgi gördü.
Programa Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Malatya Gençlik Merkezi üyeleri Toplum Gönüllüleri Vakfı üyeleri başta Kırıkkale, İstanbul, Samsun, Sivas, Diyarbakır olmak üzere bazı illerden yaklaşık 50 kişilik bir grup katıldı. Organizasyon kapsamında başta tiyatro olmak üzere çeşitli argümanlarla gençlerin sosyal hayatta karşılaşmış oldukları sorunlar anlatıldı.
Müzik eşliğinde toplumsal barışı simgeleyen oyunlar oynayan gençlere Malatya Kent Konseyi tarafından kaysı ikram edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile