Gençlik Meclisi Yeni Dönem Toplantisini Gerçeklestirdi

Gençlik Meclisi Yeni Dönem Toplantisini Gerçeklestirdi

Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi, yeni dönemin ilk olagan genel kurul toplantisini gerçeklestirdi.

Gençlerin fikir ve önerileriyle kent yönetiminde söz sahibi olmasini saglamak üzere olusturulan Antalya Büyüksehir Gençlik Meclisi yeni dönemde yeni üyeleriyle ilk toplantisini gerçeklestirdi. Yeni dönem Gençlik Meclisi’nin ilk toplantisinda baskanlik, baskan vekilligi, yönetim kurulu üyelerinin seçimleri yapildi. Büyüksehir Belediye Meclis salonunda gerçeklesen toplantiya Antalya Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer de katildi.



“Gençlere basari diledi”

Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Gençlik Meclisi üyelerine basarilar dileyerek “Sevgili gençler yeni döneminiz hayirli olsun. Ne mutlu size ki ‘Biz birlikte yapariz’ diyerek çiktigimiz yolda gençlige inanan, ben bu sehri gençlerle yönetecegim diyen, sizleri Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Gençler Gelecegin Teminatidir” dedigi gibi gören bir belediye baskanimiz var. Bizler sizlerin fikirlerinizi önemsemekten öte, faaliyete geçirmek için buradayiz. Biliyoruz ki karar alma süreçlerine katilmaniz sizlerin gelecegin yöneticileri, liderleri olma yolunda çok önemli bir adim olacak. Geçen yil oldugu gibi bu yilda çok güzel kararlara imza atacaginiza inancimiz tamdir” dedi.



Yönetim kurulu belirlendi

Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi Olagan Genel Kurul Toplantisi’nda Gençlik Meclisi’nin Baskanligina Ozan Sükrü Kayapinar, birinci baskan vekilligine Sema Eylül Öner, ikinci baskan vekilligine Aybüke Yilmaz ve birinci divan katipligine Evrim Iseri seçildi.

“Yeni dönem hayirli olsun”

Yeni dönem için yapilan Gençlik Meclisi seçimlerinde tekrar baskanliga seçilen Ozan Sükrü Kayapinar, Antalya için gençlere söz hakki veren Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’e tesekkür ederek, “Simdi önümüzde Cumhuriyet’in 100. yilina giden onurlu, sanli bir meclis dönemi bizleri bekliyor. Antalya’miza hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile