Gençlik Meclisinden Anlamli Çalistay

Gençlik Meclisinden Anlamli Çalistay

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sehrin gelismesi ve gençlerin daha yasanabilir bir kent için yapmasi gerekenleri konu edindigi birinci gençlik çalistayini gerçeklestirdi.

Düzceli gençler, kendi sorunlarinin yani sira kentin de gelismesine katki saglamak amaciyla birinci gençlik çalistayi yapildi. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler, faaliyetlere erisebilirlik, kisisel gelisim, ulasim ve egitim konularinin ele alindigi gençlik çalistayda konusan Gençlik Meclisi Baskani Furkan Dertli, “Gençlik Meclisi olarak göreve geldigimiz ilk günden itibaren gençlik siyasetten üstündür dedik ve attigimiz her adimda bu mottodan sapmadik. Yaptigimiz her etkinlikte tüm Düzce gençlerine kapsayici olduk. Burada Düzce’nin her kesimini temsil eden siz degerli baskanlarimiz ile birlikte daha güzel islere imza atmak istiyoruz. Bu günden sonra birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Farkli renkler bir arada güzeldir. Bu yüzden her ne kadar farkli görüsler olsa da birlikte daha güzel olacagiz. Gençlik Meclisi olarak yapilacak ve yapacaginiz her programda destekçiniz olacagiz” ifadelerinde bulundu.

Çalistaya katilan siyasi parti ve sivil toplum kuruluslarinin gençlik topluluklari, çalistayin verimli oldugunu ve birlik beraberlik içinde olmanin gençleri daha güçlü kilacaginda hemfikir kaldiklari belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile