Gençlik Tiyatrosu'ndan Muhtesem Performans

Gençlik Tiyatrosu'ndan Muhtesem Performans

Bilecik Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu ilk oyunlari “Kim Akilli, Kim Deli ?” adli tek perdelik komedi oyunu ile seyircisiyle bulustu. Bozüyüklü gençler oyunda gösterdikleri muhtesem performanslari ile izleyenlerden tam not aldi. Oyunun prömiyerinde gençleri yalniz birakmayan Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, gençleri tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

2022 yilinda kurulan ve bünyesine 15-17 yas arasindaki Bozüyüklü gençleri alan Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, bir yillik emeklerinin karsiligini bugün sahnelenen oyun ile aldi. Gençlik Tiyatrosu’nun Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Kim Akilli, Kim Deli ?” adli oyunun prömiyer gösterisi yogun ilgi gördü. Izleyenleri düsündüren ve bol bol güldüren oyun sanatseverler tarafindan begeni ile izlenerek bol alkis aldi. Oyunun sonunda sahneye gelerek konusma yapan Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, “Sevgili hemsehrilerim, bu gençlerimiz hiçbir zaman deli olmayacaklar. 2 yil önce Kivanç Hocamiz, Ilknur Hocamiz ve Özgür Hocamizla birlikte Bozüyük’te insanlarimiza, gençlerimize tiyatroyu disaridan profesyonel oyunlari getirerek degil iç içe yapalim istedik. Hocalarimiz büyük çaba harcadilar. Burada 9 tane gencimiz var. Hepsi Bozüyüklü. Bu noktaya gelecegini ben aslinda düsünmüyordum. Çok daha zaman alir diyordum ama harika basarililar. Hepsini gözlerinden öpüyor ve kutluyorum. Biz çocuklarimiza hediye çiçek veriyoruz ama onlara çiçek degil dünyalari hediye etmemiz lazim, bu çiçekler onun sembolü olsun” diyerek genç tiyatroculara torunlari ile birlikte çiçek takdim etti.

“Kim Akilli Kim Deli’ isimli tiyatro oyununun metni, pek çok oyundan esinlenerek olusturuldu. Oyun temelde; bu düzende insanlarin nasil delirdigini anlatan ve pek çok insanin neden ve nasil delirmedigini sorgulayan, delilik üzerine olusturulmus kara mizahi bir oyun. Yönetmenligini Bozüyük Belediye Tiyatrosu egitmenleri Kivanç Pehlivanoglu, Ilknur Nazli ve Özgür Yamaci’nin üstlendigi oyunda; Batuhan Songur, Berra Yigit, Defne Irem Beysil, Ecem Nil Ada, Erva Özyetkin, Havva Ekinci, Iclal Adalioglu, Sevval Aydin ve Talha Iyikan rol aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile