Gençlik Ve Spor Bakan Yardimcisi Eminoglu, 'Bakanlik Her Daim Gençlerin Yaninda'

Gençlik Ve Spor Bakan Yardimcisi Eminoglu, 'Bakanlik Her Daim Gençlerin Yaninda'

Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Enes Eminoglu Bingöl’de gençlerle bir araya geldi. Eminoglu, “Gençlik ve Spor Bakanligi her daim gençlerin yaninda. Gençlerin bakanligi. Tüm Türkiye’deki tesisleriyle, bütün imkanlariyla her anlamda sizlerin yaninda” dedi.

Bir dizi program ve ziyaretler nedeniyle Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Enes Eminoglu, Bingöl’e geldi. Ilk olarak Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta’yi ziyaret eden Eminoglu, daha sonra Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne geçti. Burada kurum müdürü Mustafa Logoglu’ndan bilgi alan Eminoglu, son olarak gençlerle söylesi programina katildi.

Bakanligin çalismalari hakkinda bilgiler veren Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Enes Eminoglu, gençlerin her zaman yaninda olduklarini belirtti.

Eminoglu, “Gençlik ve Spor Bakanligi olarak Türkiye’nin dört bir tarafinda Bingöl’de oldugu gibi suan içinde bulundugumuz Gençlik Merkezi gibi 500 adet 81 ilde gençlik merkezlerimiz var. Yine üniversitelerde genç ofislerimiz var. Yine ülkemizin birçok yerinde 50’ye yakin kamp alanlarimiz var. Spor tesislerimiz var, sporcu egitim merkezlerimiz var. Yine olimpiyatçilari yetistirdigimiz merkezlerimiz var. 2024 Paris Olimpiyatlari var. Tokyo olimpiyatlarinda çok iyi basarilar elde etmistik. Paris’te de bu basarilari daha yükseklere çikaracagiz. Gençlik ve Spor Bakanligi her daim gençlerin yaninda. Gençlerin bakanligi. Tüm Türkiye’deki tesisleriyle, bütün imkanlariyla her anlamda sizlerin yaninda” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile