Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Gençlik Ve Spor Yatirimlari Protokol Töreninde Konustu Açiklamasi

Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Gençlik Ve Spor Yatirimlari Protokol Töreninde Konustu Açiklamasi

'Dünyanin en genç nüfusuna sahip ülkelerden biriyiz. Gençligimiz bizim en büyük umudumuz. Onlari daha iyi yarinlara hazirlamak hepimizin boynunun borcu. Bunun için çalisiyoruz' 'Çitayi yükseklere tasiyacagiz. Biz inaniyoruz ki Türkiye'nin güçlü yürüyüsünü bugüne kadar durduramadiklari gibi bugünden sonrada o ser odaklari hiç bir sekilde durduramayacaklar'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, "Dünyanin en genç nüfusuna sahip ülkelerden biriyiz. Gençligimiz bizim en büyük umudumuz. Onlari daha iyi yarinlara hazirlamak hepimizin boynunun borcu. Bunun için çalisiyoruz." dedi.

Çesitli temaslarda bulunmak üzere Aksaray'a gelen Kasapoglu, ilk olarak Aksaray Valisi Hamza Aydogdu'yu makaminda ziyaret ettikten sonra Bankalar Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Cuma namazini Ulu Camisi'nde kilan Kasapoglu, Belediye Baskani Evren Dinçer'i ziyaretinin ardindan partisinin il baskanligina geçti.

Daha sonra Gençlik Merkezi Havacilik Kulübü Uçus Alanina giden Kasapoglu, burada insansiz hava araçlarini inceleyerek test uçusu yapti.

Ardindan Aksaray Kültür Merkezi Konferans Salonundaki Gençlik ve Spor Yatirimlari Protokol Törenine katilan Kasapoglu, burada yaptigi konusmada, imzalanan protokolle Aksaray'i ve ilçelerini ilgilendiren projelere start verdiklerini söyledi.

Bunlari da hep birlikte insa ederek gerçeklestireceklerini belirten Kasapoglu, söyle konustu:

"Halkimizin her daim kullanimi için dört dörtlük projeler hazirladik. Tabii ki Türkiye çok önemli bir süreci yasiyor son 19 yilda. Tüm Cumhuriyet tarihinin pek çok alanda rekorlarini kiran bir hizmet seferberligi var. Ekonomide, sanayide, saglikta, gençlik ve sporda da var. Sükürler olsun Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in güçlü liderligi ve vizyonuyla ülkemizi her daim yukarilara tasima gayretimiz var. Iste bunu yine hep birlikte gerçeklestiriyoruz. Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra gerek is birligi, gerekse koordinesiyle hizli sonuç almayi, hamdolsun her geçen gün daha farkli boyutlara tasiyoruz."

- "Gençler için her türlü imkani seferber etmeye variz"

Kasapoglu, Türkiye'nin gelisen ve hizli bir sekilde yarinlara hazirlanan genç bir nüfusunun oldugunu ifade etti.

Aksaray'in da en genç nüfusa sahip iller arasinda yer aldigini aktaran Kasapoglu, söyle devam etti:

"Ülke olarak en genç nüfusa sahip Avrupa ülkesiyiz. Dünyanin en genç nüfusuna sahip ülkelerden biriyiz. Gençligimiz bizim en büyük umudumuz. Onlari daha iyi yarinlara hazirlamak hepimizin boynunun borcu. Bunun için çalisiyoruz. Güresten judoya, judodan okçuluga ve jimnastige kadar her alanda meydan okuyan bir spor gelecegimiz var. Sporcularimiz, gençlerimiz bizim her seyimiz. Onlar ne istiyorsa biz onlar için variz. Gençler için her türlü imkani seferber etmeye variz. Bugünkü çalisma ve imzalarin hepsi sizin için. Helali hos olsun."

Kasapoglu, "Sporun öncüsü kadinlar" politikasina çok önem verdiklerine dikkati çekerek, "Kadinlar basimizin taci. Kadinlarin spor tesisine erisimi, bu anlamda onlarin istedigi imkanlarin sunulmasi ve kadin öncelikli spor politikasinin en üst sekilde hayata geçirilmesi bizim hakikaten çok deger verdigimiz bir konu." diye konustu.

Kasapoglu, gençler neredeyse Gençlik ve Spor Bakanliginin da orada oldugunu, gençlerin hayallerini desteklemenin kendilerinin en büyük görevi oldugunu belirtti.

Türkiye'nin 81 ilinde, ilçelerde ve köylerde her türlü yardimi seferber ettiklerini vurgulayan Kasapoglu, sunlari kaydetti:

"Çitayi yükseklere tasiyacagiz. Biz inaniyoruz ki; Türkiye'nin güçlü yürüyüsünü bugüne kadar durduramadiklari gibi bugünden sonra da o ser odaklari hiçbir sekilde durduramayacaklar. Biz hep birlikte ecdadimizdan aldigimiz bu sanli mirasi güçlü kökleriyle, sizlerle birlikte daha yukarilara tasiyacagiz. Sizler de bu mirasi gayret ve ruhla çok daha farkli noktalara getireceksiniz. Yeter ki gayret edelim, bugünkü gibi bir ve beraber olalim."

Bakan Kasapoglu, "Aksaray Yunus Emre Yazarlik Kampi"ni ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile