Gençlik Ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu Açiklamasi

'Biz bir olarak, beraber olarak teskilatlarimizla birlikte tüm kademeleriyle milletvekillerimizle el ele vererek insallah bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da tüm engelleri asacagiz'.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, "Biz bir olarak, beraber olarak teskilatlarimizla birlikte tüm kademeleriyle milletvekillerimizle el ele vererek insallah bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da tüm engelleri asacagiz." dedi.

Bakan Kasapoglu, AK Parti Il Baskanligini ziyaretinde, tüm Kahramanmaraslilara kendisine gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerinden dolayi tesekkür etti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan öncülügünde Türkiye'yi daha müreffeh ve aydinlik yarinlara tasima mücadelesi verdiklerini aktaran Kasapoglu, söyle konustu:

"Insallah 2023'teki seçim en önemli virajlardan bir tanesi, yine sizlerle birlikte daha güçlü bir seviye kazanacak, daha farkli bir noktaya tasinacak. biz buna inaniyoruz. Biz bir olarak, beraber olarak teskilatlarimizla birlikte tüm kademeleriyle milletvekillerimizle el ele vererek insallah bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da tüm engelleri asacagiz. Halkimizi, milletimizi, her zaman her seyin en iyisine en güzeline layik olan gençlerimizi her seyin daha iyisiyle bulusturacagiz. Davamiz, gayretimiz her sey aziz milletimiz için. Ülkemizin tüm vilayetlerinde halkimizi müreffeh kilma mücadelemiz devam edecek."

Kasapoglu, Büyüksehir Belediyesi ile hem gençlik yatirimlari hem de spor faaliyetleriyle ilgili çalismalarda bulunduklarini aktararak, futbol ve diger branslari içerisinde barindiracak yeni planlanmayi kararlastirdiklarini ifade etti.

AK Parti Grup Baskanvekili Mahir Ünal da kentteki stadyum sorunun çözümü için Bakan Kasapoglu ile görüsmeler yaptigini belirterek, söz konusu alanlarda yerinde incelemede bulunmak amaciyla Kahramanmaras'a geldiklerini söyledi.

Konusmasinda kentteki Aksu Deresi'ndeki kirlilik sorununa deginen Ünal, sunlari kaydetti:

"Aksu Deresi'ni kirleten is yerleriyle ilgili öncelikle kooperatiflesme üzerinden bu sorunu çözelim istedik. Çünkü bu dere orayi kirleten isletmelerin sorumlulugundaydi. Bunlari bir kooperatif ile bir araya getirelim dedik ama kooperatif ile bir araya getiremedik. Sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanimiza konuyu ilettik ve kendisi bir kanun düzenlemesiyle çözebiliriz dedi. Islah OSB ile ilgili sadece Kahramanmaras'a özel bir kanun çikardik, komisyonda kabul edildi. Insallah bu hafta TBMM Genel Kurulunda görüsülerek kanunlasacak. Dolayisiyla kanunla ilk kez bir islah OSB kurmus olduk."

Ünal, Afsin ve Elbistan ilçeleri arasinda bulunan Çöllolar mevkisindeki sorunun Cumhurbaskani Erdogan'in, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez'e verdigi talimatla çözüldügünü sözlerine ekledi.

Konusmalarin ardindan Kasapoglu ve beraberindekiler, Gençlik ve Spor Bakanligi, Kahramanmaras Valiligi ve Büyüksehir Belediyesince 12 Subat Stadyumu Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Çalistayi"na katildi.

Kasapoglu, çalistayin ardindan EXPO 2023 alanini ziyaret etti. Basina kapali gerçeklestirilen toplantida Onikisubat Belediye Baskani Hanefi Mahçiçek tarafindan alanla ilgili sunum yapildi.

Bakan Kasapoglu'na, Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun, AK Parti Kahramanmaras Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Mehmet Cihat Sezal ve Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör ile AK Parti Kahramanmaras Il Baskani Firat Görgel de eslik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile