Genel Müdür Turan Açiklamasi 'Avrupa Ve Diger Bati Ülkelerinde Hem Randevu Sikintisi Var Hem De Tedaviler Oldukça Yüksek'

Genel Müdür Turan Açiklamasi 'Avrupa Ve Diger Bati Ülkelerinde Hem Randevu Sikintisi Var Hem De Tedaviler Oldukça Yüksek'

Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan, "Avrupa ve diger bati ülkelerinde hem randevu sikintisi var hem de tedaviler de oldukça yüksek ücretlere yapiliyor. Bizim üst düzey tedavi hizmetleri sunmamizin yaninda ekonomik olmamiz ve hizli randevu vermemiz yurt disindaki hastalar tarafindan tercih sebebi olarak görülmemizi sagliyor" dedi.

Gürcistan Trabzon Baskonsolosu Nikoloz Lasvili, Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan’i ziyaret ederek, hastanede tedavi gören Gürcistan vatandaslari hakkinda bilgi aldi. Bir dizi programlar kapsaminda Samsun’a gelen Gürcistan Trabzon Baskonsolosu Nikoloz Lasvili, Büyük Anadolu Hastanelerinde tedavi gören Gürcistan vatandaslarini ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini iletti. Büyük Anadolu Hastanelerinin Gürcistan’da saglik turizmini baslatan ilk kuruluslarindan birisi oldugunu belirten Baskonsolos Lasvili, Samsun’da Gürcü vatandaslara gösterilen ilgi ve kaliteli saglik hizmetlerinden ötürü Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan’a tesekkürlerini iletti.

"Üst düzey saglik hizmeti"

Gürcistan Trabzon Baskonsolosu Nikoloz Lasvili’nin ziyaretlerinden dolayi çok mutlu olduklarini ifade eden Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan ise sunlari söyledi:

"Dost ülke Gürcistan bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Yillarin verdigi bu dostlugu daha üst seviyelere çikarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Avrupa ve diger bati ülkelerinde hem randevu sikintisi var hem de tedaviler de oldukça yüksek ücretlere yapiliyor. Bizim üst düzey tedavi hizmetleri sunmamizin yaninda ekonomik olmamiz ve hizli randevu vermemiz yurt disindaki hastalar tarafindan tercih sebebi olarak görülmemizi sagliyor. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak yurt içi ve dünyanin farkli ülkelerinden gelen hastalara sifa olmaya devam edecegiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile