Çağlar, yaptığı açıklamada, genel seçim sonuçlarının hem kendileri hem de Sinop için hayırlı olmasını diledi.
MHP'nin Sinop'tan millekvekili çıkartacağına inandığını dile getiren Çağlar, MHP teşkilatı olarak kordineli şekilde tüm vatandaşlara ulaşacaklarını söyleri.
Hiçbir ilçe farkı gözetmeden bütün ilçeleri gezeceklerini ifade eden Çağlar, "Bu seçimden Sinop'un milletvekili olarak çıkacağız diye umuyorum. Hedefimiz bu. Biz herkesin adayıyız. Sadece MHP, AKP, CHP'nin değil, tüm Sinop'un adayıyız. Bu seçimlerin tüm partilere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Genel Seçime Doğru
MHP Sinop 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Meftun Çağlar, "Biz herkesin adayıyız. Sadece MHP, AK Parti, CHP'nin değil tüm Sinop'un adayıyız" dedi.



















