Gerçek Hababam Kadar Güldürdüler

Gerçek Hababam Kadar Güldürdüler

Rıfat Ilgaz’ın en önemli eserlerinden birisi olan Hababam Sınıfı’nı Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eğitim veren Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencileri canlandırdı.

Tiyatro oyunu, en az efsane Yeşilçam’ın efsane filmlerinden Hababam Sınıfı kadar güldürdü

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Rıfat Ilgaz’ın en önemli eserlerinden birisi olan Hababam Sınıfı’nı tiyatro oyunuyla canlandırdı. Türk Sinemasının önemli yönetmenlerinden Rıfat Ilgaz’ın yazdığı, bir süre sonra tiyatroya ve sinemaya uyarlanan filmi aynı komiklikte canlandıran öğrenciler takdir topladı

Edebiyat Öğretmeni Tuğba Çakmak tarafından sahneye konulan 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' tiyatro oyununda İnek Şaban’ı, Güdük Necmi’yi, Tulum Hayri’yi, Badi Ekrem’i, Hafize Anne’yi, Kel Mahmut’u, müfettişi başarılı bir şekilde canlandıran öğrenciler ailelerini, öğretmenlerini ve arkadaşlarını gülmekten kırdı geçirdi.
Tiyatronun sonunda öğrenciler ayakta alkışlanırken, programa Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, Saray Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıdık Aslan, Şube Müdür Yardımcıları Yavuz Kayaalp, Sait Beydoğan, Ahmet Serdar Öncel, Kapaklı’da bulunan tüm okulların müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile