Geri gelen kamyon, karşıya geçmek için bekleyen kadını ezdi

Beşiktaş'ta park etmek amacıyla geri gelen kamyonet bir kadını ezdi. Kanlar içinde yere yığılan kadın iddiaya göre yaklaşık yarım saat ambulans bekled

Beşiktaş'ta park etmek amacıyla geri gelen kamyonet bir kadını ezdi. Kanlar içinde yere yığılan kadın iddiaya göre yaklaşık yarım saat ambulans bekledi. Ambulansın gecikmesine tepki gösteren vatandaşlar ile, trafiğin yoğunluğunda sürenin normal olduğunu belirten vatandaşlar birbirleri ile tartıştı.

Olay Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre 34 EH 6139 plakalı kamyonet mal indirmek için bulvar üzerine park etmeye çalıştı. Bu sırada geri gelen kamyonet yolun karşısına geçmek için bekleyen Günseli Aysun'a çarptı. Kanlar içinde yere yığılan kadına ilk müdahaleyi o sırada yoldan geçmekte olan bir doktor yaptı.

Nefes alması sağlanan kadının koluna serum bağlandı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da olay yerinde olup biteni izledi. Ambulans trafik yoğunluğu nedeniyle biraz gecikince vatandaşların da öfkesi artmaya başladı. 112 Acil sağlık ekiplerinden önce olay yerine özel bir hastanenin ambulansı geldi. Sağlık görevlilerince sedyeye konulan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralı kadın hastaneye kaldırıldıktan sonra olay yerine 112 Acil yardım ambulansı geldi. Ambulansın geç kaldığını düşünen bazı vatandaşlar sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Yaralı kadına zamanında müdahale edildiğini savunan bazı vatandaşlarla ambulansın geciktiğini söyleyen vatandaşlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Öte yandan kadına çarpan kamyonet sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü. Kaza nedeniyle Barbaros Bulvarı'nda trafik bir süre aksadı. Yaralı kadının olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik de normale döndü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile