Geri Vites Hayat Kurtardi

Geri Vites Hayat Kurtardi

Denizli’de yagisla birlikte kayganlasan yolda sürüklenmeye baslayan tirin karistigi kazada faciadan dönüldü. Üzerine dogru gelen tiri fark eden sürücü, son anda yaptigi geri vites manevrasi sayesinde ölümden kil payi kurtuldu.



Kaza, dün ögleden sonra Pamukkale ilçesine bagli Cankurtaran Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan tir, Cankurtaran rampasindan inisine devam ettigi sirada, yagis nedeniyle kayganlasan yolda kontrolden çikti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi tir, karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakit istasyonuna dogru sürüklenmeye basladi.



Yaptigi manevra hayatini kaybetti

O esnada istasyonun yanindaki tali yoldan karsiya geçmek için bekleyen otomobil sürücüsü Ruhi Sevim, üzerine dogru sürüklenerek gelmekte olan turu fark etti. Sogukkanli bir refleksle otomobili geri vitese takarak manevra yapan Ruhi Sevim, son anda yaptigi hamle sayesinde tirin altinda kalmaktan kurtuldu.

Sürünün ölümden saniyelerle kurtuldugu kazada, otomobile çarpmadan sürüklenemeye devam eden tir, yolun kenarindaki bankete hizla çarptiktan sonra istasyona metreler kala durabildi. Yasanan korku dolu anlar, istasyonun güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde kontrolden çikan tirin sürüklendigi, otomobilin geri vites yaparak ezilmekten son anda kurtuldugu ve istasyonunda kazaya sahit olanlarin panik dolu anlari yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile