Germencik Belediyesi Yaz Okulu Etkinlikleri Basliyor

Germencik Belediyesi Yaz Okulu Etkinlikleri Basliyor

Germencik Belediyesi’nin çocuklar için düzenledigi yaz okulu etkinlikleri için kayitlar basliyor. Belediye Baskani Fuat Öndes, 6-12 yas arasindaki çocuklari, yaz okuluna davet etti.



Yogun egitim dönemi sonrasi ögrencilerin yaz tatilini kendilerini gelistirerek ve eglenerek geçirmeleri için yaz okulu düzenleyen Germencik Belediyesi’nin verecegi kurslar yaz boyu devam edecek. 3 Temmuz’da egitime baslayacak yaz okullari kayitlari 1-20 Haziran arasinda yapilacak olup, 6-12 yas arasindaki çocuklar kayitlarini belediyenin ilçe merkezindeki ve Ortaklar Mahallesi’ndeki Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerinde gerçeklestirebilecek. Ögrenciler, futbol, voleybol, basketbol, yüzme ve jimnastik alanlarinda uzman antrenörler esliginde kurs görecek.

“Sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz”

6-12 yas arasindaki tüm çocuklari, yaz okulu etkinlikleri için kayit yaptirmaya davet eden Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, “Çocuk ve gençlerimizin fiziksel ve psikolojik gelisimleri için sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede her yil düzenli olarak gerçeklestirdigimiz yaz okulu etkinliklerimizi, bu yil da yapacagiz. Futbol, voleybol, basketbol, yüzme ve jimnastik branslarinda deneyimli antrenörlerimizin verecegi kurslarda çocuklarimizin hem spor yapmalarini saglayacak hem de güzel vakit geçirmeleri için imkan sunmus olacagiz. 6-12 yas araliginda bulunan tüm çocuklarimiz, yaz okuluna davetlidir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile