Gesi Mahallesi'nde 6 Sokak Asfaltlaniyor

Gesi Mahallesi'nde 6 Sokak Asfaltlaniyor

Ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollar, cadde ve sokaklara kavusmasi için sahada çalismaya devam eden Melikgazi Belediyesi, Gesi Mahallesi’nde 6 sokakta asfalt yol çalismasi yapiyor.

Çalismalarla ilgili bilgiler veren Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, “Yeni sezon asfalt çalismalarimiz basladi.

Altyapidan, üstyapiya, sagliktan, egitime, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptigimiz çalismalarla vatandaslarimizin takdirini topluyoruz. Ilçemizde daha da gelismeye basladi.

Melikgazi ilçemiz sürekli büyüyen, gelisen bir konumda. Biz de vatandaslarimizin isteklerine daha hizli cevap vermek için her alanda gece gündüz demiyor, sürekli çalisiyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duydugu asfalt çalismalari için ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasinda yogun bir çalisma içerisinde. Mahallelerimiz asfaltlama çalismalariyla birlikte daha güzel ve daha modern bir görünüme kavusacak. Büyüyen ve gelisen ilçemizde yol ve kaldirim ihtiyacini karsilamak için yogun gayret sarf eden ekiplerimize çok tesekkür ederim. Bu kapsamda Gesi Mahallesi’nde bulunan 2410, 2392, 2396, 2405, Sengül ve Tufan Sokak’ta kaldirim ve asfalt çalismasi yapiliyor. 2600 ton asfalt kullanildi. 3,5 kilometre yol yapilmis olacak. Yaptigimiz tüm hizmetler hemsehrilerimiz ve Melikgazi’mize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile