GESİAD 2012 Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Genç Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 2011 Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu.

Kayseri Hilton'da düzenlenen ödül töreninde LC Waikiki-Taha Group Genel Koordinatörü İsmail Hakkı Kısacık ''Markalaşma'' konusunda konferans verdi.

Kısacık, kendileri bir marka olan Kayserili işadamlarına hitap etmekte tereddüt ettiğini ifade ederek, ''Ancak kendimde biraz cesaret toplayarak karşınızda buluyorum. Markalaşmak diğerlerinden farklı olmayı, benzerlerinin içerisinde ayırt edilmeyi sağlayan bir olgudur'' dedi.

Markayı asıl değerli kılanın, bu markaya sanayicilerin yaptığı katkılar olduğunu belirten Kısacık, şöyle devam etti:

''Bir başka değişle markayı belirleyen yerine getirilen vaatlerdir. İsimler çok önemli değildir. Önemli olan onun arkasındaki güç, ona yüklenen önem ve o markanın sağladığı güvendir. Marka ve markalaşma dediğimizde aklımıza hemen bir ürün veya hizmet geliyor. Marka olmuş bir çok ürün, sağlık, turizm ve eğitim gibi hizmet sektöründe bir çok tesis sayabiliriz. Fakat ne yazık ki üretim konusunda marka olmuş tesisler hiç aklımıza gelmez. Ben özelikle grubumun üretim firmalarından sorumlu yöneticisi olarak bunu ifade etmek istiyorum. Kendi alanında başarılı olan müşterileri tarafından diğer üreticilere tercih edilen bir üretim tesisi de bana göre bir markadır.''

Konferansın ardından, 2011 Ekonomi ödülleri sahiplerine verildi.

Onur ödülü Taha Grup adına İsmail Hakkı Kısacık'a, Yılın Yatırımcı Ödülü Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, Yılın Sanayicisi Ödülü Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a, Yılın İnovasyon Ödülü Molu Enerji adına Faruk Molu'ya, Yılın İşadamı Ödülü Hasçelik adına Halit Özkaya'ya, Yılın İhracatçısı Ödülü Çinkom Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan'a, Yılın Markası Ödülü Sahin Sucukları adına Salih Fazlıoğlu'na, Yılın İşkadını Ödülü Şafak Çivici'ye, Yılın Girişimcisi Ödülü Mustafa Çetindağ'a verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile