Gesiad'lı İşadamları İftarı Aşevi'nde Açtılar

Gesiad'lı İşadamları İftarı Aşevi'nde Açtılar

Ramazan ayı boyunca Somuncu Baba Vakfı'na bağlı Eskici Mehmed Dede Aşevi'nin iftar yemeklerine katkıda bulunan GESİAD üyeleri, vatandaşlarla birlikte iftar açtılar.

Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyeleri, iftar yemeğini Somuncu Baba Vakfı'na bağlı Eskici Mehmed Dede Aşevi'nde gerçekleştirdi. Ramazan ayı boyunca Aşevi'nin iftar yemeklerine katkı sağlayan GESİAD'lı işadamları, Kadir Gecesi'nde vatandaşlarla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.
AK Parti Eski Milletvekili Şevket Orhan'ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşan GESİAD Başkanı Bahadır Özgün, Ramazan ayının huzurunu ve bereketini vatandaşlarla bir arada yaşamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özgün, GESİAD'ın kurulduğu günden bu yana sadece Bursa'nın ekonomik kalkınmasına değil eğitim, sosyal ve kültürel gelişimine de katkı koyan çalışmaların içinde yer aldığını kaydederek şöyle konuştu:
" GESİAD olarak Bursa'dan aldığımızı yine Bursa'nın gelişimine katkı koymak adına iftar yemeğimizi de vatandaşlarımızla birlikte yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile