Gıda Teknolojilerinde Türk-arap İşbirliği

Turab Expo Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu, Gıda Zirvesi, 11-14 Kasım tarihlerinde Çeşme Sheraton Otel’de yapılacak.

Arap ülkelerinden gelen 500 firma Türkiye’deki firmalarla bir araya gelecek, ticari işbirliklerinin oluşmasına ve şirketlerin dış pazarlarda yeni partnerler kazanılmasına imkan sağlanacak.
Türkiye’deki firmalarla Arap ülkelerinden gelen alım heyetlerini bir araya getirerek ticari işbirliklerinin oluşmasına ve şirketlerin dış pazarlarda yeni partner kazanmasına imkan sağlanması, üst düzeydeki bürokratlar ve alım heyetleri ile direkt temas halinde bulunulabilmesi, Arap ülkeleriyle çalışmak ve ihracat yapmak isteyen firmalara kapı açmak amacıyla düzenlenecek olan Turab Expo Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu, Gıda Zirvesi, 11-14 Kasım tarihlerinde Çeşme Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.

ORTAK ÇALIŞMA ZEMİNİ SAĞLANACAK
Organizasyonda, Türk ve Arap ülkelerinden üretici, sanayici ve yatırımcıları bir araya gelerek gıda ve gıda teknolojileri konularında ortak çalışma zemini sağlanacak. Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği desteği ile gerçekleşecek olan organizasyona İzmir Ticaret Odası da destek verecek. Otelin tamamı, organizasyon nedeniyle kapatılacak. Organizasyon, Türkiye’de KOBİ'lerin ihracata yönlendirilmesi ve ihracatçı KOBİ'lerin ihracatlarının artırılması, pazarlama yeteneklerinin geliştirilmesi, uluslararası satış faaliyetlerinin güçlenmesi, etkin bir şekilde desteklenmelerine de imkan tanıyacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile