Gidiş sizden dönüş bizden kampanyası

Gidiş sizden dönüş bizden kampanyası

Kış sezonunda düşen müşteri sayısını artırmayı hedefleyen otobüs firmaları arasındaki 'gidiş sizden dönüş bizden' rekabeti vatandaşlara yarıyor.

  Şehirler arası yolcu taşıyan birç ; ok firma , daha fazla kişi taşıyabilmek amacıyla hazırladığı mü ; şteri kartını yolcularına veriyor .

Kartta topladığı puanlarla ü ; cretsiz bilet alabilen vatandaşlar , kart sayesinde bilet fiyatlarında belirli oranlarda indirim yaptırabiliyor . Firmalar , kart sahibi olsun olmasın bü ; tü ; n mü ; şterilerine gidiş-dö ; nü ; ş biletlerinde de indirime gidebiliyor .

Firmalar arasındaki bu rekabet , ' ' ö ; lü ; sezon ' ' olarak nitelendirilen kış aylarında daha da bü ; yü ; yor . Yeni yıla girilmesiyle birlikte firmaların sunduğu kampanyalar , en ç ; ok vatandaşlara yarıyor .

' ' GİDİŞ SİZDEN DÖ ; NÜ ; Ş BİZDEN ' '

Pamukkale Turizm , 2009 Aralık ayında başlattığı ' ' Gidiş Sizden Dö ; nü ; ş Bizden ' ' kampanyası ile yolcularına yarı yarıya indirim imkanı sunuyor . 21 Aralık ' ta başlayan ve 15 Ocak ' ta sona ereceği belirtilen kampanyadan , sadece gidiş-dö ; nü ; ş bileti alanlar yararlanabiliyor .

Ö ; zellikle turistik sahil bandında olmak ü ; zere gü ; nde 500 değişik noktadan seferler yapan Pamukkale , bu kampanyayı , Karayolu Taşıma Yö ; netmeliği ve Kara Ulaştırması Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; izni gereği her araç ; ta 4 koltukla sınırlandırıyor . Dö ; nü ; ş bileti almayan yolcular kampanyadan yararlanamıyor , alınan biletlerin iptali ve tehiri yapılamıyor .

' ' Ü ; cretsiz Yolculuk Zamanı ' ' kampanyası ile rekabete giren Nilü ; fer Turizm de 2-21 Ocak tarihlerine arasında gidiş-dö ; nü ; ş bileti alan yolcularından dö ; nü ; ş ü ; creti almıyor . Firmanın kampanyası , koltukların yü ; zde 10 ' u ile sınırlı tutulurken , internetten alınan biletler ve rezervasyonlar kampanya dışı tutuluyor .

GÜ ; NDE 2010 KOLTUK 10 LİRA

Tü ; rkiye ' de taşımacılık sektö ; rü ; nü ; n ö ; ncü ; sü ; olan , 1923?1926 yıllarında Pazarcık-Bursa arasında manda arabaları ile yü ; k taşıyarak taşımacılık yaşamına adım atan Kamil Koç ; , 2010 yılına ö ; zgü ; ö ; zel bir kampanya ile rekabette yerini alarak daha fazla yolcuya ulaşmaya ç ; alışıyor .

Firmanın ' ' Ocakta her gü ; n 2010 koltukta 10 TL ' lik fırsat ' ' adı altındaki kampanyası 6-31 Ocak arasında geç ; erli olacak . Kampanyaya gö ; re , 46 kişilik araç ; larda 4 koltuk ( 5-16-31-38 numaralı koltuklar ) , 54 kişilik araç ; larda 5 koltuk ( bir ö ; ncekine ilave 48 numaralı koltuk ) , nereye giderseniz gidin 10 liraya yolcu taşıyacak .

Bu kampanyadan yararlananlar Bursa ' dan Bodrum ' a ya da Marmaris ' e 50 lira yerine 10 liraya , Antalya ' ya ise 44 lira yerine yine 10 liraya gidebilecek . Dö ; nü ; ş bileti alma zorunluluğu bulunmayan kampanyadan her vatandaş sadece bir kez yararlanabiliyor , alınan bilet iptal edilemiyor ve değiştirilemiyor .

BURSA-İSTANBUL ARASI 10 LİRA

Metro Turizm de bazı gü ; zergahlarında indirime giderek bu kış rekabetine katıldı . Firmanın yaptığı indirimlerle , İstanbul-Ankara arası 30 lira yerine 23 liraya , Bursa-İstanbul arası ise 15 lira yerine 10 lira oldu .

Firmanın kampanyasında koltuk sınırlaması , dö ; nü ; ş bileti alma zorunluluğu gibi kısıtlamalar bulunmuyor .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile