Giresun'un Dogu Tarafina 3. Ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri Kuruluyor

Giresun'un Dogu Tarafina 3. Ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri Kuruluyor

Giresun’un Görele ilçe Belediye Baskanligi’ndan istifa ederek AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayi olan Tolga Erener, belediye baskanligi döneminde istihdama katki saglamak amaciyla baslattigi projelerin takibini sürdürüyor.

Görele Belediye Baskanligi döneminde istihdama yönelik yatirimlardan biri olan 300 kisilik Tekstil Kent Projesinin basladigini kaydeden Erener, “Gençlik ve Spor Bakanligi Çalisan ve Üreten Gençler Programi Emek Yogun Sektörlerin Desteklenmesi Görele Tekstil Kent Projesi kapsaminda 300 kisilik bir tekstil fabrikasi insaatina baslandi. Insaat hizlica devam etmektedir ve kisa bir süre içinde isletme faal hale gelecektir. Istanbul’da tekstil sektöründe çalisan hemserilerimiz dahi Görele’deki fabrikanin ne zaman açilacagini merak ediyorlar. Giresun’da yasamak ve Giresun’da çalismak istiyorlar” dedi.



Görele’nin Çavuslu Beldesi’ndeki çöp alani sanayi bölgesi olacak

Giresun’un Dogu tarafindaki ilçelere yeni sanayi bölgeleri kurulacagini da ifade eden Erener, ”Giresun merkez ve Bulancak ilçelerindeki Organize Sanayi Bölgelerinden sonra Giresun’un dogu tarafindaki Espiye, Tirebolu ve Görele ilçelerine de sanayi bölgeleri kurulacak. Tirebolu Organize Sanayi Bölgesi ile Görele Organize Sanayi Bölgeleri yer seçimleri, mütesebbis heyetleri kurularak, Sanayi ve Teknoloji Bakanliginca onaylandi. Bizler bu organize sanayi bölgelerinin eksikliklerini tamamlayarak en hizli bir sekilde yatirimcilarin hizmetine sunmaya çalisacagiz. Giresun’un dogusundaki ilçelerde kurulacak 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri is ve istihdama Bulancak Organize Sanayi Bölgesinde oldugu gibi çok ciddi bir katki saglayacaktir. Görele’deki Organize Sanayi Bölgesinin yeri ise Çavuslu’daki tas ocagi alani olan yer olacaktir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile