Giresunspor'da Basın Sözcüsü Akdağ'ın Basın Toplantısı

Giresunspor'da Basın Sözcüsü Akdağ'ın Basın Toplantısı

Giresunspor Basın Sözcüsü Ali Akdağ, düzenlediği basın toplantısında yönetim olarak aldıkları kararları açıkladı.

Giresunspor'un son haftalarda üstü üste aldığı başarısız sonuçlar karşısında hem yönetim olarak hem de camia olarak hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Akdağ, "Sezon başında yönetim olarak bu ligi en iyi bilen hocalardan Hüsnü Özkara ile anlaştık ve hocamızın raporu doğrultusunda istediği bütün futbolcuları transfer ettik. Gerek kamuoyunda gerekse spor camiasında hem hocamızla hem de transferlerimizle iddialı bir kadro kurduğumuz kabul edildi. Bu kadro ile Boluspor karşısında sezona galibiyetle başladık. Ancak sonraki haftalarda hiçbir şey beklenildiği gibi gitmedi" dedi.
Kendilerini başarısız gördüklerini de belirterek öz eleştiride de bulunan Akdağ " 'Futbolcularımız ekonomik bir tedirginlik yaşamasın' diye peşinatlarını sezon başında ödedik. Antrenman sahamızı yenilerken, tesisimizin de bir takım eksiklerini giderdik. Bunlar ekonomik sıkıntılar içerisinde gerçekleştirdiğimiz başarılardır. Fakat saha sonuçları istediğimiz gibi gitmediğinden kendimizi başarısız görüyoruz" diye konuştu.
Bundan sonra uygulayacakları radikal kararları da açıklayan Akdağ "Yönetim Kurulu'yla toplandık ve bir takım kararlar aldık. Bu kararlar içerisinde en önemlisi bütün yetkileri teknik rirektörümüz Bahri Kaya'ya verdik. Hocamızın aldığı her karar yönetim tarafından uygulanacaktır. Futbolcular içerisinde formayı hak eden giyecek, etmeyen kadro dışı kalacak. Diğer bir kararımız ise futbolcularımızla tekrar oturup konuşacağız. Formayı hak ederek giyecek olanlar kalacak, formayı hak etmeyenler ise gönderilecektir. Bu kararları Giresunspor'un başarısı için alıyoruz. Bugüne kadar çok iyi niyetli davrandık" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile