Giresunspor'da radikal kararlar aldındı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, son haftalarda alınan kötü sonuçları önlemek amacıyla bir dizi radikal karar

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, son haftalarda alınan kötü sonuçları önlemek amacıyla bir dizi radikal kararlar aldıklarını söyledi.

Akldağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligde son 7 haftada oynadıkları maçlarda sadece bir beraberlik aldıklarını hatırlattı. Ligde şuanda, ligin sondan ikinci sırasında bulunduklarını belirterek, alınan kötü sonuçlar nedeniyle yönetim kurulunu, teknik heyeti ve futbolcuları başarısız olarak gördüklerini aktardı. Alınan kötü sonuçların taraftarlar ve camiadan daha çok kendilerini üzdüğünü kaydeden Akdağ, kötü gidişata "Dur" deme adına yönetim kurulu olarak toplantı yaparak dizi tedbirlerin alınmasına karar verildiğini dile getirdi.

Son haftalarda alınan kötü sonuçları önlemek amacıyla bir dizi radikal kararlar aldıklarını ifade eden Akdağ,"Alınan ilk kararımız teknik direktörümüz Bahri Kaya'ya takımla ilgili konuda sınırsız yetki verdik. Kendisi takımda tek yetkili kişi. Tüm yetki onda. Bundan sonra takımla ilgili onun vereceği raporlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Bir diğer aldığımız karar da futbolcularla ilgili. Giresunspor futbolcuları arasında ciddiyetsiz olanlar var. Bir takım yenilir. Ama futbol oynamaya çalışır. Bazı arkadaşlarımızda biz bu hırsı göremiyoruz. Bugünden itibaren futbolcularla görüşeceğiz. Eğer bu takımda oynamak istemeyen veya Giresunspor formasına layık görmediğimiz isimler varsa, bunlara yaptırımlarımız olacak. Buradaki konu Giresunspor'un menfaatidir. Kimse Giresunspor'dan üstün değildir." dedi.

Akdağ, ligin ilk yarısına kadar toplayabildikleri kadar puan toplayacaklarını, ikinci yarıya da gereken takviyelerle kadroyu güçlendirerek başlayacaklarını dile getirerek,"Giresunspor kesinlikle ikinci yarı daha farklı bir takım olacak. Giresunspor kesinlikle düşmeyecektir. Bundan kimse şüphe etmesin." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile