Giresunspor'da Yeni Baskan Emin Eltugral Oldu

Giresunspor'da Yeni Baskan Emin Eltugral Oldu

Trendyol 1. Lig’e veda ederek TFF 2. Lig’e düsen Giresunspor’da bugün gerçeklestirilen Olaganüstü Seçimli Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Emin Eltugral yesil beyazlilarin yeni baskani oldu.

Çotanak Stadyumu Kapali Spor Salonu’nda yapilan kongreye genel kurul üyeleri düsük katilim gösterirken, oy kullanma hakki olan 421 delegeden 89’u oylamaya katildi.

Oylama sonucunda Eltugral 83 oy alirken, 6 oy geçersiz oldu.

Giresunspor’un borcu 403 milyon 92 bin 750 lira

Kongrede gündem maddeleri okunarak oylamaya sunuldu. Önceki dönem kulüp baskani Nahid Yamak ve yönetimi, mali ve idari açidan ibra edilirken, kulübün toplam borcu 403 milyon 92 bin 750 lira olarak açiklandi.

Giresunspor’da baskanligi devreden Nahid Yamak yaptigi konusmada, “Öncelikle Giresunspor sevenlerini mutlu sona ulastiramadigimiz için ve yasanan küme düsmelerin acilarini onlara yasattigimiz için basta ben ve yönetim kurulum olarak özür dileriz. Yeni baskana simdiden basarilar diliyorum. Ben, 40 senedir Giresunspor’un içindeyim ve ömrümün sonuna kadar Giresunspor destekçisi olacagim benim hakkim helal olsun sizlerde hakkinizi helal edin” seklinde konustu.

Genel kurulda tek aday olarak seçime giren ve yeni baskan seçilen Eltugral’in asil yönetim kurulu listesinde, Bülent Erol, Cihan Demir, Fatih Sakal, Gökhan Kahveci, Hakan Parlakoglu, Halil Tashan, Ibrahim Güler, Mehmet Yigit, Mustafa Uzun, Naim Demir, Osmal Topal, Önder Sögünmez, Salih Özkan, Tüncer Çimenli, Zeki Bodur yer aldi.

Yesil-beyazli ekibin yeni Kulüp Baskani Emin Eltugral, yaptigi açiklamada, “Hepinize burada bulundugunuz için tesekkür ediyorum. Olaganüstü Genel Kurulumuzu gerçeklestirdik. Katilan herkese tesekkür ediyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var. Bir virajin üzerindeyiz. Insallah kulübün eski basarili günlerine döndürmeyi basaracagiz. Elimizden gelen bütün mücadeleyi verecegiz. Hedefimiz öncelikle takimi burada tutmak ve tahtayi açmak. Ciddi miktarda borcumuz var. Bu borçlar kongrede ifade edildi. Bunlarin üstesinden gelmek için arkadaslarimizla beraber çalisacagiz. Arkadaslarima benimle birlikte olduklari için tesekkür ediyorum. Bu zor görevi bilerek aldik ama basaracagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile