Giresunspor Olağanüstü Kongreye Gidiyor

Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Giresunspor'da yönetim 14 Ocak'ta çoğunluk sağlanamazsa 21 Ocak tarihinde olağanüstü kongre kararı aldığını açıkladı.

Giresunspor'da 18 Aralık'ta yapılan Olağanüstü Kongrede tek liste ile kulüp başkanlığına seçilen Ömer Ülkü yaptığı açıklamada güven tazelemek amacıyla kongreye gittiklerini söyledi. Giresunspor'da kongre sonrasında yaşanan bir takım istenmeyen olayların yaşandığını hatırlatan Ülkü "Kongre sonrasında kolları sıvayarak öncelikli olarak kapalı olan transfer tahtasını açtırmak istedik. İkinci yarıya çok iyi ve sorunsuz başlamak için ne gerekiyorsa yapmak için mücadele içerisine girdik. Fakat istenmeyen olaylarda yaşadık. Bu nedenle güven tazeleme ihtiyacı hasıl oldu. Güven tazelemek başta olmak amacıyla bir de yönetim kurulunun 24'den 13'e indirmek için tüzük değişikliğine gideceğiz. 24 kişilik yönetim kurulu avantaj gibi görünse de karar almada, uygulamada, toplanmada, avantajından çok dezavantajı olmaktadır" dedi.
Ülkü, alınan olağanüstü kongre kararının yola devam etmemekle ilişkisi bulunmadığını da kaydederek "Biz kesinlikle yola devam edeceğiz. Gündemimizde kulüp başkanlığını bırakma gibi bir durum söz konusu değildir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile