Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles Açiklamasi 'Zorluklari Asa Asa Gidecegiz'

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, çok basarili olmak istediklerini, zorluklari asarak ilerleyeceklerini belirtti.



Kulübün internet sitesinden yapilan açiklamaya göre, teknik direktör Keles ile sportif direktör Fatih Kavlak, futbolcular Ibrahima Balde, Joe Champness, Onurcan Piri ve Erolcan Akdag, Giresun Üniversitesinde (GRÜ) ögrencilerle söyleside bir araya geldi.

Ögrencilerin sorularini yanitlayan Keles, geçen sezon çok zorluklar çekerek basarilmis bir hikaye yazdiklarini belirtti.

Sonuna kadar hak ettikleri bir sampiyonluk yasadiklarini ifade eden Keles, hayatinda çok sampiyonluklar yasadigini ancak geçen sezonki sampiyonlugun en gururlusu oldugunu vurguladi.

Süper Lig'de iyi bir planlamayla yola çiktiklarinin altini çizen Keles, sunlari kaydetti:

"Süper Lig'e 44 yil sonra çikmisiz. Bu sene ligde kalalim, ilk olarak asansör takim olmayalim diye kulübümüzün imkanlari çerçevesinde plan ve proje yaptik. Buna göre adimlar attik. Ilk basta biraz sikintilar oldu. Bizim için hedef bir sonraki maç. Maç maç gidecegiz. Üst siralar olsun, Avrupa kupalari hedefi olsun ama bir iki maç kazanmakla bu olmuyor. Biz de çok basarili olmak istiyoruz ama zorluklar var. Zorluklari asa asa gidecegiz. Yeni hedef derseniz önümüzdeki maç, yani Gaziantep FK maçi."

Futbolculardan Ibrahima Balde ise ögrencilerin kendisine yönelik "Balde'den gol bekliyoruz." söylemleri üzerine, "Burada oldugum için çok mutluyum. Goller geliyor, bunu söylüyorum çünkü ben kendime ve bana inanan tüm taraftarlara güveniyorum. Sadece zamana dayali bir durum. Her hafta daha iyiye gidiyoruz. Burayi çok seviyorum. Sadece Türk pasaportuna ihtiyacim var, her seyiyle çok mutluyum." ifadelerini kullandi.

Joe Champness de takim olarak gelistiklerine isaret ederek, "Iyi duruma geliyoruz. Futbolda zorluklarin üstesinden gelmemiz gerekiyor. Her zaman taraftarlarimiz için iyi sonuç almak istiyoruz, destekleri için tesekkür ediyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaleci Onurcan Piri ise ögrencilerle bir araya gelmekten dolayi çok mutlu olduklarini belirterek, tüm ögrencilere basarilar diledi.

Futbolculardan Erol Can Akdag da sezona çok iyi baslayamadiklarini ancak son haftalarda iyi gittiklerini, takimin daha iyi olacagini kaydetti.

GRÜ Rektörü Prof. Dr. Yilmaz Can ise programin sonunda yaptigi konusmada, Hakan Keles, Fatih Kavlak ve futbolculari GRÜ'de görmekten ve agirlamaktan büyük bir mutluluk duydugunu ifade ederek, Giresunspor'a basarilar diledi.

Söylesi, kura çekimiyle belirlenen 3 ögrenciye GZT Giresunspor formasi hediye edilmesiyle sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile