Giresunspor - Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Giresunspor - Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 34. haftasinda oynanan Giresunspor-Ümraniyespor karsilasmasinin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in son haftasinda Giresunspor, sahasinda Ümraniyespor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Genç arkadaslarimiza bu maçta görev verdik. Birçogundan da oynadiklari oyundan memnunum. Yani zaten isin basina dönersek burayla anlastigimiz zaman transferin açilip, oyuncularin kadroya katilacagi konusunda hem fikir olarak gelmistik ama maalesef isler istedigimiz gibi olmadi. Hem yönetimsel anlamda hem bizim anlamimizda mevcut kadroyla da o zamanki sartlar dahilinde zaten bu ligi götüremeyecegimizi ama en azindan onurlu bir sekilde mücadele etmemiz gerektigini ve ayrica yönetim tarafindan da gelecek yil takiminin olusturulmasi anlaminda da böyle bir talep oldu. Belki 5-6 hafta birakabilirdik ama gerçekten burada yetenekli çocuklar var. Yani maddi olarak bir kazancimiz da yok. Orada çok net bir sekilde söyleyeyim ama dedigim gibi genç arkadaslar var buraya en azindan anlastiysak hizmet etmemiz gerektiginin farkindayiz ve giderken de Giresunspor’un gelecegi adina bir seyler yapmak için burada kalmaya devam ettik ve sonuç itibariyla da oldukça genç bir kadromuz olmasina ragmen bu ligde oynayabilecek, gelecek yillarda Giersunspor’un temel taslari olacak oyunculari dogru oyun dogru insan olma, takim birligi olma, beraber oynama anlaminda da çok mesafe kat ettik. Bu anlamda da son derece rahatim. Tabii ki sportif basarilarin olmadiginda farkindayim. Bu anlamda üzgünüz ama bu sadece bir teknik ekibin olayi degil. Burada daha büyük bir kaosun içinde ortaya çikan bir sonuç. Bu takim iyi bir takim. Bu camia iyi bir camia. Daha üst liglerde olmayi hak eden bir camia. Dolayisiyla burada olmaktan son derece mutluyum, huzurluyum. Böyle bir takimla çalistigim için de mutluyum. Onlara bir seyler kattigini düsündügümüz için de mutluyum. Ama isin sonuna özetine geldigimizde de acisiyla tatlisiyla içeride bir sürü olaylarla hiçbir sekilde disariya yansitmadan bir sezonu geride biraktik. Insallah herkes adina bizim adimiza spor adina da hayirli olur” diye konustu.



Hüsamettin Balci: "Burada övgüyü hak eden Giresunspor’un genç oyunculari"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Hüsamettin Balci, ise Giresunspor’un genç oyuncularini tebrik ederek, “Bugünkü maçla ilgili aslinda konusulacak tek sey var. Burada övgüyü hak eden Giresunspor’un genç oyunculari, bütün bir sehrin sorumlulugunu aldilar. Serhat Hoca, sahada futbol oynamaya çalisan, mücadele eden, ellerinden gelen tüm gayreti gösteren ve koca bir sehri sirtinda tasiyan çocuklar bunlar. Hiç maçla ilgili konusacak bir sey yok. Bence buradaki en degerli sey çocuklar çocuklara sahip çikmak. Insallah ilerleyen yillarda Giresunspor’un basarilarinin içinde bu çocuklarda mutlaka içinden bir iki tanesi olacaktir. Benim söyleyecegim çok fazla bir sey yok. Zaten matematiksel olarak garantilemistik. Bugün onlarin göstermis oldugu is ahlakina da tesekkür ediyorum. Kendi oyuncularimin rakibe gösterdikleri saygiya da tesekkür ediyorum. Ama yine söylüyorum. Burada en büyük övgüyü hak edecek bu çocuklar sahada ellerinden geldigince her türlü gayreti gösteren çocuklar. Onlara ilerleyen futbol yasantilarinda da özellikle basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile