Girisimcilere Yeni Is Firsatlari

Uluslararasi Göç Politikalari Gelistirme Merkezi tarafindan Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü koordinasyonu ile yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girisimcilik Kapasitelerinin iyilestirilmesi” projesi, Kayseri Ticaret Odasi is birligiyle hayata geçiriyor.

Proje, Kayseri’de ticaretin gelistirilmesi ve ticaret hacminin artirilmasi adina birçok sektörden temsilci ve girisimciyi bir araya getirecek. Alaninda uzman isimlerin egitim, panel ve mentorluk destegi vererek yer alacagi etkinlikte; makine ekipman, metal imalati ve onarimi, mobilya, tarim/gida ile yenilikçi ve yüksek teknoloji içeren degerler zinciri alanlarinda faaliyet gösteren girisimciler, yeni is firsatlari için bir araya gelecek. Katilimin ücretsiz oldugu etkinlige basvurular basladi.

2021 yilindan bu yana girisimci adaylarinin is kurma egilimlerini artirmanin yaninda yeni kurulan veya büyüme potansiyeli bulunan firmalarin basari ve büyüme imkânini yükseltmeye yönelik hizmet ve destek saglayan proje; ‘Is Dünyasi Bulusmalari” ile girisimcileri uzmanlar esliginde büyük alicilar, yatirimcilar ve finansman kanallariyla bir araya getiriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile