Girişimcilik Kursları Tamamlandı

Girişimcilik Kursları Tamamlandı

KOSGEB Düzce Şubesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA işbirliği ile düzenlenen 'Yeni Girişimci Desteği Projesi' son buldu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen girişimcilik eğitimlerinde 20 kişi eğitimlere katıldı. 8 gün süren eğitimler sonunda kursa katılanlar aldıkları belgelerle işlerini kuracaklar ve KOSGEB tarafından desteklenecekler.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, kursiyerlere bazı önerilerde bulunarak 'Kimse anasının karnından iş adamı olarak doğmadı. Herkes belli yatırımlar ve girişim yaptıktan sonra büyük yerlere geldi. Bizde bu konuda TSO olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kapımız herkese açık. Özellikle bayanların evde oturmasını doğru bulmuyorum. Her alanda yer alan bayanların girişimcilik konusunda da başarılı olacağına inanıyorum. Bizler sizin başarılı olmanız için çalışacağız. Çünkü zengin Düzce demek hepimizin rahat etmesi demektir'' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile