Girlevik Selalesi Dondu, Görenler Hayran Kaldi

Girlevik Selalesi Dondu, Görenler Hayran Kaldi

Erzincan’da dogal güzelligiyle öne çikan Girlevik Selalesi, geceleri yasanan soguk havayla birlikte kismen buz tuttu. Ortaya çikan görüntü ise görenleri kendine hayran birakti.

Erzincan’da kent merkezine yaklasik 30 kilometre uzakliktaki Çaglayan beldesinde bulunan ve güzelligiyle öne çikan Girlevik Selalesi kismen dondu. Ziyaretçilerine her mevsim ayri güzellik sunan selale, donunca ortaya çikan 1 metre uzunlugundaki buz sarkitlari görenleri kendine hayran birakti. Yazin serin havasi ve çevresindeki yemyesil bitki örtüsüyle, kisin ise olusan buz sarkitlari ile ziyaretçilerin ilgisini çeken selale, seyrine doyum olmayan görüntüler olusturdu.

Selaleyi dondugu için ziyaret edenler bol bol fotograf çekip özçekim yaparak manzaranin tadini çikardi.

Selaleyi ziyarete eden bir ögrenci, “Çaglayan’imizin yazi ayri güzel kisi ayri güzel bir bölgemiz. Hem batimizda Dumanli ormanlari olsun, hem de güneyimizde Girlevik Selalesi olsun gerçekten bir doga harikasi. Türkiye de esi benzeri görülmemis bir yer. Kisin da gördügünüz üzere ayri güzel. Erzincan’imiz Türkiye’nin incisi, Dogu’nun da Paris’idir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile