Gise Rekorlari Kiran Barbie Ocakta Tivibu'da

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da Ocak ayinda, gise rekorlari kiran, “Barbie” filminin yani sira “Ninja Kamplumbagalar: Mutant Kargasasi” “Meg 2: Çukur” ve “Blue Beetle” filmleri izleyicilerin begenisine sunuluyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, özel içerikleri seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor. Tivibu Kasim ayinda aksiyondan maceraya çok sayida yeni içerigi platforma dahil ettigini duyurdu.

2023’ün en çok konusulan filmleri Kirala-Satin Al klasöründe

Ocak ayinda çok sayida yeni içerigi izleyicilerin begenisine sunan platform, Kirala-Satin Al klasöründe “Barbie” filmini sinemaseverlerle bulusturuyor. Temmuz 2023’te vizyona giren, Greta Gerwig’in yönetmen koltugunda oturdugu, Ryan Gosling ve Margot Robbie’nin basrolde oldugu Barbie filmi, yilin dünya çapinda en çok hasilat yapan filmi olarak Hollywood tarihine adini yazdirdi.

Platform, Kirala-Satin Al klasöründe yer alan baska bir yapim ise animasyon türünde “Ninja Kaplumbagalar: Mutant Kargasasi”. Filmin dörtlü çetesini; Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon; Usta Splinter’i ise Jackie Chan seslendiriyor.

Platform Ocak ayinda, “Meg 2: Çukur” filmini Kirala-Satin Al klasöründe izleyici ile bulusturuyor. 2023 yapimi film, tarih öncesi köpek baligi Meg’lere karsi mücadele eden bir arastirma ekibinin hikayesini konu ediyor. Ben Wheatley’in yönetmenligi üstlendigi filmin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Sienna Guillory ve Cliff Curtis var.

Kirala-Satin Al klasöründe bir baska animasyon yapim ise, “Blue Beetle”. Blue Beetle, Meksika kökenli Amerikali bir genç olan Jamie Reyes’in hayatina odaklaniyor. Yeni DC Evreni’nin ilk filmi olan Blue Beetle filminin yönetmeni, Angel Manuel Soto. Filmin öne çikan oyunculari ise Bruna Marquezine, Xolo Mariduena ve Susan Sarandon.

Resident Evil: Ölüm Adasi Tivibu Film klasöründe

Ocak ayinda, Resident Evil: Ölüm Adasi filmi de platforma dahil oluyor. Yapimciligini Quebico ve ünlü anime stüdyosu TMS Entertainment’in üstlendigi animasyon filminin basrollerinde Kevin Dorman ve Erin Cahill yer aliyor. Filmde ajan Leon S. Kennedy’nin, Dr. Antonio Taylor’i kaçiranlarin elinden kurtarmaya çalisirken gizemli bir kadinin Kennedy’nin planlarini bozmasi ele aliniyor.

Tivibu Film klasörüne ocak ayinda eklenen bir baska içerik ise Tom Hanks’in basrolünde oldugu Hayata Rövesata Çeken Adam. Fredrik Backman’in ayni adli romanindan uyarlanan film, emekli olan huysuz bir adamin, hayatina odaklaniyor.

Tivibu Film klasöründe öne çikan filmlerden biri de Kaos Yürüyüsü. 2021 yapimi olan filmin oyunculari arasinda Tom Holland, Daisy Ridley ve Demian Bichir bulunuyor. Bilim kurgu türünde olan filmde; insanlik için yeni bir umut olmasi beklenen "Yeni Dünya"nin, "Noise" adi verilen bir virüs nedeniyle sekteye ugramasi anlatiliyor.

Tivibu Film klasörüne Ocak ayinda eklenen diger filmler ise Hugh Jackman’in basrolde oldugu film “Evlat” ve “Masal Satosu: Sihirli Davet”.

Ingiliz yapimlari Dizi klasöründe

Platform, Dizi klasörüne ocak ayinda BBC’nin yapimini üstlendigi iki diziyi ekliyor. Ingiliz drama gizem türünde televizyon dizisi olan “Shakespeare ve Hathaway”, Luella Shakespeare’in ve Frank Hathaway’in bir kasabadaki süpheli cinayetleri arastirmalarini konu ediniyor. Bir diger dizi ise “The Following Events are Based on a Pack of Lies”. 5 bölümlük 2023 yapimi kara komik gerilim dizisi, iki farkli kadinin ortak noktalari olan bir dolandiricinin hikayesini anlatiyor.

Tivibu Çocuk ocak ayinda dopdolu

Tivibu Çocuk ocak ayinda birçok filmi, çizgi filmseverlerle bulusturuyor. Klasörde dikkat çeken yapimlardan biri olan “Masa ile Koca Ayi”nin hikâyesi bir Rus halk masalina dayaniyor. Masa adinda küçük bir Rus kizi ile sirkten emekli, Miska adinda bir ayi arasinda geçen maceralari konu ediniyor.

Çocuk klasörüne eklenen bir baska animasyon yapim ise 2022 yapimi “Bugs Bunny Yapi Ustalari”. Looney Tunes tarihinde türünün ilk örnegi olarak, ikonik karakterlerin tuhafliklarini ve mizahini ele alan çizgi film; çocuklarin binalara ve tasarima olan hayranligini da tesvik ediyor. Bugs Bunny Yapi Ustalari ayni zamanda okul öncesi dönemdeki çocuklarin kendini ifade etme, problem çözme, is birligi içerisinde olma, iletisim kurma, bilimsel ve matematiksel düsünme gibi temel becerilerini gelistirmelerine yardimci oluyor. Çizgi film; Bugs, Lola, Daffy, Porky, Tweety ve tanidik Looney Tunes yüzlerinden olusuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile