Gittigidiyor'da 75 TL'ye Varan Worldpuan Kazanma Firsati

Yapi Kredi World ile yapilan is birligi kapsaminda GittiGidiyor, 15 Eylül 2021'e kadar kullanicilarina özel 75 TL'ye varan Worldpuan kazanma firsati sunuyor.

GittiGidiyor'dan yapilan açiklamaya göre, e-ticaret sitesi, kullanicilarina yeni kampanyalar sunarak ayricalik tanimaya devam ediyor.

Markanin, Yapi Kredi World is birligiyle gerçeklestirdigi kampanya kapsaminda, kullanicilar 75 TL'ye varan Worldpuan kazanma sansi yakaliyor. Worldcard sahipleri, GittiGidiyor'dan tek seferde yapacaklari, taksitli ya da pesin 500-999,99 TL tutarli alisverislerinde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alisverislerinde 50 TL Worldpuan kazanabiliyor. World Mobil uygulamasindan kampanyaya katilanlar ise taksitli veya pesin 500-999,99 tutarinda alisverisler için 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alisverislerde 75 TL Worldpuan kazanma firsati elde ediyor.

15 Eylül 2021'e kadar geçerli kampanyaya SMS yoluyla katilmak isteyen Yapi Kredi Worldcard sahiplerinin, GITTIGIDIYOR yazip bir bosluk birakarak kart üzerindeki müsteri numaralarini 4454'e göndermeleri gerekiyor. Albaraka Worldcard sahipleri de yine GITTIGIDIYOR yazip bir bosluk biraktiktan sonra "AL" yazip bosluk birakmadan, kart üzerindeki müsteri numaralarini 8 haneli olacak sekilde SMS ile 4454'e göndererek kampanyaya katilabiliyor. Vakifbank Worldcard sahipleri ise GITTIGIDIYOR yazip bir bosluk birakarak, kart numarasinin son 6 hanesini SMS ile 6635'e göndererek kampanyaya dahil olabiliyor.

World Mobil üzerinden kampanyaya katilmak için World Mobil uygulamasinda bulunan "Kampanyalar" alanindan ilgili kampanyanin "Hemen Katil" butonuna basmak yeterli oluyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile