GKV'de Uzaktan Egitimde Geri Bildirim Ve Etkili Ders Tasarimi Semineri

GKV'de Uzaktan Egitimde Geri Bildirim Ve Etkili Ders Tasarimi Semineri

Uzaktan Egitimde Geri Bildirim ve Etkili Ders Tasarimi konulu seminerde Gaziantep Üniversitesi Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Recep Kahramanoglu’nu agirlayan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari ögretmenleri, pandemi sürecinde basariyla uygulanan uzaktan egitim sistemiyle ilgili bilgi ve deneyimlerini paylasarak yeni metotlar hakkinda karsilikli görüs alis verisinde bulundular.

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinda düzenlenen "Uzaktan Egitimde Geri Bildirim ve Etkili Ders Tasarimi" konulu seminere konusmaci olarak katilan Gaziantep Üniversitesi Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Recep Kahramanoglu ögretmenlere konuyla ilgili önemli ayrintilari anlatarak, karsilikli görüs alis verisinde bulundu. Dünya genelinde oldugu gibi Türkiye’de de covid-19 küresel salginiyla birlikte baslayan uzaktan egitim uygulamalarini teknolojinin bütün imkanlarini en iyi sekilde kullanarak uygulayan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari idareci ve ögretmenleri bu alanda edindikleri deneyimleri de seminerde bir birleriyle paylasarak konusmaciyla karsilikli görüs alis verisinde bulundular. Düzenlenen etkinliklere katilan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari Genel Müdürü Sayin Ismet Tiryaki’de pandemi sürecince ögrencilerin egitim ve ögretim faaliyetlerini aksatmadan kurallara uygun olarak teknolojinin bütün imkanlarindan yararlanarak sürdürdüklerini ifade etti.

GKV Özel Okullari ögretmenlerine yönelik düzenlenen “Uzaktan Egitimde Geri Bildirim ve Etkili Ders Tasarimi" konulu seminere ögretmenlerin yani sira Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki, Okul Müdürleri, Bölüm Baskaniyla diger yetkililer de katildi.

Alinan önlemler esliginde etkinlige konusmaci olarak katilan Gaziantep Üniversitesi Egitim Fakültesi ögretim üyesi Doç. Dr. Recep Kahramanoglu’da pandemi sürecini ve bu süreçte kullanilan uzaktan egitim tekniklerini anlatarak ögretmenlerin bu alanda ki sorularini yanitladi.

Etkinligin sonunda GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki Doç. Dr. Recep Kahramanoglu’na tesekkür ederek günün anisina plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile