Gmk Bulvarı'nda Asfalt Çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak asfalt çalışması nedeniyle Tandoğan Kavşağı-Kızılay Atatürk Bulvarı arasındaki GMK Bulvarı, hafta sonundan itibaren dönüşümlü olarak tek yönlü trafiğe kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak asfalt çalışması nedeniyle Tandoğan Kavşağı-Kızılay Atatürk Bulvarı arasındaki GMK Bulvarı, hafta sonundan itibaren dönüşümlü olarak tek yönlü trafiğe kapatılacak.
Başkentlilerin mağdur olmaması için trafik yoğunluğunun az olduğu hafta sonu yapılacak asfalt çalışmasında GMK Bulvarı, Tandoğan Kavşağı'ndan Kızılay yönüne 30 Temmuz Cuma günü saat 20.00'dan 31 Temmuz Cumartesi gecesi saat 24.00'a kadar kapalı kalacak. Bu bölümdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ise bu kez de Kızılay'dan Tandoğan Kavşağı yönü, 31 Temmuz gecesi saat 24.00'dan 2 Ağustos Pazartesi günü saat 08.00'a kadar trafiğe kapatılacak.
Fen işleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat kesintisiz ve süratli bir şekilde yapılacak. GMK Bulvarı'nda yapılacak asfalt yenileme çalışması ile ilgili vatandaşların çeşitli yerlere asılan pankartlarla uyarıldığını belirten yetkililer, sürücülerin mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını söylediler.
Çalışmalar süresince yol boyunca oluşturulacak yönlendirme levhalarıyla Başkentli sürücülerin alternatif güzergahlarla gidecekleri yerlere ulaşmalarının sağlanacağı çalışmaların ardından, söz konusu yol modern bir görünüme kavuşturulmuş olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile