Gmka, 2014 Yılı Teknik Destek Programını Açıkladı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, (GMKA) 2014 yılı teknik destek programını açıkladı. Programın 2014 yılı bütçesi 200 bin TL olarak öngörüldü.

GMKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2014 yılı Lobicilik, Eğitim, Danışmanlık Teknik Destek Programı kapsamında, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma, eğitim verme ile danışmanlık sağlama konularında başvuran uygun projeler desteklenecek.
Programa Balıkesir ve Çanakkale'de bulunan kamu kurumları, mahalli idareler, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, kar amacı gütmeyen kooperatif ve birlikler, organize Sanayi bölge müdürlükleri, küçük sanayi siteleri müdürlükleri, teknoparklar, teknoloji geliştirme bölgeleri, endüstri bölgeleri, iş geliştirme merkezleri ve bu kurum/kuruluşların kurduğu veya ortağı olduğu işletmeler başvurabiliyor.
200 bin TL bütçeli program, 3 ana başlıktan oluşuyor. 1. öncelik başlığı, tarım, turizm ve yenilenebilir enerji alanında sahip olunan potansiyelin değerlendirilmesi, 2. öncelik başlığı, beşeri sermayenin ve sosyal yaşamın geliştirilmesi ve 3. öncelik başlığı ise doğal kaynakların sürdürebilir kullanımı ve çevresel değerlerin korunmasına yönelik farkındalık oluşturan faaliyetlerden oluşuyor.
Ajansın bu program kapsamında her proje için sağlayacağı azami destek miktarı 15 bin TL olarak belirlendi.
2014 yılı Lobicilik, Eğitim, Danışmanlık Teknik Destek Programı için son başvuru tarihi 31 Aralık 2014 saat 17:00 olarak açıklandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile