Göç Idaresi Il Müdürlügü'nden Bilgilendirme Toplantisi

Göç Idaresi Il Müdürlügü'nden Bilgilendirme Toplantisi

Kütahya’nin Simav ilçesinde, Kütahya Göç Idaresi Il Müdürlügü tarafindan mahalle ve köy muhtarlarina yönelik bilgilendirme toplantisi yapildi. Hükümet Konagi salonunda gerçeklestirilen toplantiya ilçe merkezi ve beldelerindeki mahalle muhtarlariyla, köy muhtarlari katildi.

Kütahya Göç Idaresi Il Müdürlügü’nde görevli Uzman Furkan Kilinç tarafindan yapilan sunumda, düzenli ve düzensiz göçler, geçici koruma, insan ticareti ve magdurlarin korunmasi, vatansiz kisiler ve bunlarin uyum süreçlerine iliskin bilgiler verilerek, sonrasinda mahalle muhtarlarinin ziyaretleri gerçeklestirildi.

Kütahya Göç Idaresi Il Müdürü Hüseyin Demir, Içisleri Bakanligi Göç Idaresi Baskanligi’nin talimatlari dogrultusunda muhtarlari bilgilendirerek, istisarelerde bulunduklarini belirtti.

Demir, “ Muhtarlar çalistay ve bilgilendirme toplantilarimizin 12’incisini Simav ilçemizde gerçeklestirdik. Muhtarlarimiz, Uzman Furkan Kilinç tarafindan is ve islemler hakkinda bilgilendirilmistir. Ayrica çalistay sonrasi mahalle ve muhtar ziyaretleri yapilmistir. Göç Idaresi Il Müdürlügü olarak mahalle ziyaretleri yapilarak, sosyal uyum konusunda bilgilendirmelere devam edilecektir” dedi.

Göç Idaresi Kütahya Il Müdürlügü’nün bilgilendirme toplantisinin ardindan, Kütahya 112 Acil Çagri Merkezi Müdürlügü görevli personeli tarafindan, acil çagri yapilmasini gerektirecek durumlarda vatandaslarin 112 numarasini dogru kullanmalari, acil çagri alindiktan sonra, ihtiyaç duyulacak tüm ekiplerin en kisa sürede olay mahalline ulasmalari konusunda bilgiler verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile